Originally Posted by Eski_prof Sert baktım... ;)) Originally Posted by Eski_prof MİPAZ' a da sert baktım Originally Posted by Dedektifjjdj Kadir baba her zaman işe yarar Originally Posted by fenerLEE ....................... Hocam Zoren e yalnış anlamada COSKUN gıbı baksana
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Originally Posted by Eski_prof MIPAZ ; 4.21 kapanış... DİRENÇ ; 4.35 - 4.56 - 4.72... DESTEK ; 4.17 - 4.04 - 3.87 - 3.63... Yukarıda ; 4.72 kanal direnci... Burası geçilirse sanki hareket biraz daha hızlanabilir duruyor... Aşağıda ; 4.17 desteği önemli... Y.T.D. Yukarısı devam... 4.72 geçilirse devamını yazarız... Y.T.D.
Originally Posted by fenerLEE Hocam Zoren e yalnış anlamada COSKUN gıbı baksana Ona coşkun gibi bakarsam Küçük Emrah gibi olur Allah korusun... ))
Originally Posted by Eski_prof Ona cokun gibi bakarsam Küçük Emrah gibi olur Allah korusun... ))
Originally Posted by Eski_prof BRKSN ; 4.72 den işlem görüyor... DİRENÇ ; 4.77 - 5.00 - 5.17... DESTEK ; 4.57 - 4.45... Yukarıda ; 5.17 kanal direnci önemli... Geçerse tutulabilir... Aşağıda da ; 4.57 şimdi önemli desteği oldu... Y.T.D. 5.37 tavan... Tutulabilir demiştik... Y.T.D.
Hocam BAKAB bakabılırmısınız. Takıp lıstemdede.
Originally Posted by fenerLEE Hocam BAKAB bakabılırmısınız. Takıp lıstemdede. Kapanış sonrası bakalım akşama
Mipaz tavan yapacak diye satmadım, bakalım hayırlısı olsun
Forum Rules
Yer İmleri