Sayfa 397/993 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Petrol düşerse fiyat inmemeli , ötv artırılarak durum nötralize edilmelidir .Bu hamle extra vazelin benzeri ürünlerin ilerdeki tüketimini azaltacaktır.Bu sayede ekonomik kazanç yani kayıp önlenerek kazanç sağlanacaktır.
    Vallahi ciddiye alan çıkar aman deyim......

Epgis : EPDK Başkanının CNN Türk'te bir programında sendikamız ve bugün iptal edilen zamma ilişkin beyanlarına cevap hakkımızı kullanmak istiyoruz. Tek tek tüm haksız, mesnetsiz söylemlerine yanıt vermek ve doğrunun ne olduğunu açıklamak istiyoruz.

Sayın başkanın kendisi de gayet iyi bilmektedir ki; verdiğimiz tüm bilgiler belgeli ve de resmi bilgidir.

Bugün yapılan ve iptal edilen zam hakkında, hakkımızda savcılığa suç duyurusunda bulunmasını talep ediyoruz. bu zamma ilişkin resmi fiyat listeleri, resmi formülleri ilgili savcılığa teslim etmek istiyoruz.

Sendikamız hakkında EPDK Başkanın Rekabet kurumuna yapmış olduğu suç duyurusu ile kurumumuz ön inceleme geçirmiş olup olay soruşturmaya dönüştürülmemiştir. Bu suç duyurusu ile EPDK başkanı serbest piyasaya nasıl müdahale ettiğini de resmi olarak tescil etmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Epgis : Ülkemizde zam ya da indirim hesaplaması yasa ile belirlenen formülle yapılmaktadır. Bu formüle 3 defa EPDK MÜDAHALE EDEREK (BUGÜNKÜ GİBİ) zamları iptal ettirmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Petrol düşerse fiyat inmemeli , ötv artırılarak durum nötralize edilmelidir .Bu hamle extra vazelin benzeri ürünlerin ilerdeki tüketimini azaltacaktır.Bu sayede ekonomik kazanç yani kayıp önlenerek kazanç sağlanacaktır.
    Vazelini napacan kardaş?

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Vallahi ciddiye alan çıkar aman deyim......
    Zaten eskiden öyleydi

Benzinde vergi %100 idi

Küfürler havada uçuşuyor .. Forumda sürekli yazı yazan insanların böyle ağır küfürler ederlerse başkaları neler yapmaz ki .. Bir süre dinlensin bu arkadaşlar ..

Sürekli insanları tahrik eden, ortalığı hep karıştıran kişinin süresiz men edilmesi daha doğru olur bence.
    Gerçi bu da tam çözüm olmuyor. Başka nick alıp yine geliyorlar.

Nizamı vardı yahu, hiç haberim olmadı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 397/993 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •