Varlık değerlemesiyle duran varlıklar kalemine 80-90 milyon tl eklenecek, invest ve tera ağustosun başında beri topluyor, 10 aracı kurum malın yaklaşık %85ine sahip, hacim fiyat düşüşüne eşlik etti, ben bilanço beklentisiyle izlemeye aldım...
Varlık değerlemesiyle duran varlıklar kalemine 80-90 milyon tl eklenecek, invest ve tera ağustosun başında beri topluyor, 10 aracı kurum malın yaklaşık %85ine sahip, hacim fiyat düşüşüne eşlik etti, ben bilanço beklentisiyle izlemeye aldım...
Cefaks sen nerde ben orda.SA. Arkadaşlar umarım size ve bana hayırlı olur inşallah.tatil için girdim .ağustos ayına yerimi ayırttım
Çin ile yapılan tarihi İpekyolu 60 ülke yi kapsıyor.Türizm pozitif etkilenecek mi göreceğiz.
kimse yok mu bu hisse de.
2011 yılında iteledi rakamların altında hala olsa ne olacakki 5 yılın kaybı 15 e giderse ancak telafi olur elinde olan 3-5 kişiyi mutlu etmez bu rakamlar.Daha yukarılar için de şirketin hiç bir temel değeriyle bağdaşmaz.Daha yukarılar yeni kurbanlar demek.
hareketleri güzel,göstegeler aşırı alımda biraz buraları sindirirse tl bazlı 5,60 lar ilk durak,sert yukarı hareketlerde dikkatli olmak lazım ,kağıdı 5 dakikada çakabiliyorlar,,alt alış kademeleri pek dolmuyor....teknik olarak güzel duruyor ,bir yüzde 50 potansiyel var gibi......selamlar....
Yer İmleri