Sayfa 40/940 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    PARSN ;10.40 kapanış yaptı...
    Hareket gösterdi ama boş çıktı...dediğimiz oldu...
    10.31 de bir çalışma yaptı...Umarım sondur,,ama 10.31 son dip sayarsak ; 11.34 sağlam geçilmeden yükseliş trendi başlamaz ve daha aşağıdada dip yapma potansiyeli devam eder....
    Şimdilik ; 10.31 yukarıda da ; 11.34 takip edilecek... Hangisini kırarsa tekrar seviyeleri yeniden yazarız...
    Y.T.D.
    10.38 den işlem görüyor...
    En baştan yazdığımız gibi kırmaması gereken desteğini kırdı ve dip arayışı sürebilir demiştik... Hâlâ da devam ediyor...En son 9.90 da dip yaptı ve tekrar revize ediyorum, 9.90 kırılmadığı sürece, 10.89 direnci geçilmeden hem yükseliş trendi başlamaz hemde dip arayışları sürebilir...
    9.90 ve 10.89 önemli..geçerse zaten devamını yazarız... Takip...
    Y.T.D.

2. Taze kuru hocam

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    Taze kuru hocam

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TKURU ; 6.99 kapanış yaptı...
    6.41 dip seviyesi... Burayı kırmadığı sürece ;
    DİRENÇ ; 7.05 - 7.48 - 8.02 - 8.34 - 8.55
    DESTEK ; 6.73 - 6.41...
    7.05 sağlam geçilip desteklenmediği sürece alçalan kanalda ve yeni dip arayışları sürebilir konumunda...
    Yükseliş trendine girmesi için 7.05 direncinin hacimle geçilip desteklenmesi takip edilmeli...
    Y.T.D.

4. Hocam aksa bakabilirmisin sürekli düşüyor . şimdiden teşekkürler.

5. Sn.Eski prof iyi aksamlar
    Yaptığınız paylaşımlar için müteşekkiriz
    Son zamanlarda yakından dikkatlice takip etmeye başladığım tukaş ve brsan hakkında sizin pencerenizden bir bakabilirmisiniz
    Sağlıcakla kalın

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzeyyıldızı Yazıyı Oku
    Hocam aksa bakabilirmisin sürekli düşüyor . şimdiden teşekkürler.
    AKSA ; 7.23 kapanış yaptı...
    Daha öncede yazmıştım ve uzak durulması gerekir demiştim...Yine önemli bir direnç vermiş,bunun altında kalırsa dip çalışması devam eder demiştim... Yanılmadımda...Şimdi yeni aynı şeyleri yazacağım...
    7.22 de yeni dip yaptı ve bir tık üzerinde kapattı... Bu yüzden uzun uzun yazmayacağım ama 7.22 desteklerse ve 7.95 üstüne çıkarsa ancak ozaman belirsizlik biter bende kısa, orta, uzun destek/direnç seviyelerini yazarım...şuanda yön ve dip belirsiz...elinizde yoksa ; 7.95 direncini takip edin derim...varsada zararınız çoksada satmayın tutun derim...
    Ama, 7.22 kırılırsa yeni seviyeler oluşur bende takipteyim yazarım...şuanda izlemedeyim...
    7.22 ve 7.95 takip...
    Zaten ENDEKS içinde ; 93100 geçilmeden çok özel durum hariç alıştan uzağım demiştim daha önce...Hayırlısı diyelim...
    Y.T.D.

7.  Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    Sn.Eski prof iyi aksamlar
    Yaptığınız paylaşımlar için müteşekkiriz
    Son zamanlarda yakından dikkatlice takip etmeye başladığım tukaş ve brsan hakkında sizin pencerenizden bir bakabilirmisiniz
    Sağlıcakla kalın

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TUKAS ; 1.53 kapanış yaptı...
    Önünde 1.60 önemli direnci var...yani burayı sağlam geçerse biraz daha hareketlenebilir...
    DİRENÇ ; 1.60 - 1.67 - 1.71 - 1.76...
    DESTEK ; 1.49 - 1.40...
    Aşağıda ; 1.40...yukardada ; 1.60 - 1.76 takip..
    1.76 sağlam geçilip desteklenirse yeni bir yükseliş trendi başlar... İlk ve önemli direncide; 1.92 olur...
    BRSAN ; 7.50 kapanış yaptı...
    DİRENÇ ; 7.87 - 8.34 - 8.94 - 9.30
    DESTEK ; 7.50 - 7.15
    Önemli seviyeden kapatmış...Umarım kırmaz...Ama şuan 7.87 altında alçalan kanala girmiş durumda... Yani,yeni bir yükseliş trendi başlaması için 7.87 hacimle takip... Aksi halde yeni dip potansiyeli devam edilebilir...
    Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by eski_prof Yazıyı Oku
    aksa ; 7.23 kapanış yaptı...
    Daha öncede yazmıştım ve uzak durulması gerekir demiştim...yine önemli bir direnç vermiş,bunun altında kalırsa dip çalışması devam eder demiştim... Yanılmadımda...şimdi yeni aynı şeyleri yazacağım...
    7.22 de yeni dip yaptı ve bir tık üzerinde kapattı... Bu yüzden uzun uzun yazmayacağım ama 7.22 desteklerse ve 7.95 üstüne çıkarsa ancak ozaman belirsizlik biter bende kısa, orta, uzun destek/direnç seviyelerini yazarım...şuanda yön ve dip belirsiz...elinizde yoksa ; 7.95 direncini takip edin derim...varsada zararınız çoksada satmayın tutun derim...
    Ama, 7.22 kırılırsa yeni seviyeler oluşur bende takipteyim yazarım...şuanda izlemedeyim...
    7.22 ve 7.95 takip...
    Zaten endeks içinde ; 93100 geçilmeden çok özel durum hariç alıştan uzağım demiştim daha önce...hayırlısı diyelim...
    Y.t.d.
    hocam çok teşekkürler.paylaşımlarınızı takip ediyoruz emeklerinize sağlık.

Sayfa 40/940 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •