Sayfa 40/544 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 313 - 320 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. https://twitter.com/kasqato/status/1...r4TfbzmJA&s=19

Bir başka şirketii emsal gösterilmiş. O şirketin red gerekçeleri emsal olabilir.

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Ben Şirkete spkdan aldığım cevaba binaen tekar mail attım.

5 is günü içinde cevap verilmez ise.

Tekrardan spk yolu görünür bana. Sirketten Cevap alamıyorum diye

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aslında olması gereken mi dersiniz benim hayalim mi ne derseniz artık.

İdeal olan şu;
    Bist Yatırımcılarının Haklarını Koruma ve Savunma Derneği Olmalı
    Bu derneğin yasal gelirleri olmalı.
    Mesela hisse senedi alım satımlarında alınan komisyonların 10 binde biri gibi
    Ya da sadece yatırımcıların bağışları ile desteklenen

Bu dernek sadece borsa ve ilgili mevzuat konusunda uzmanlaşmış avukatlar istihdam etmeli.
    Hak kaybına uğradığını düşünen yatırımcılar bu derneğe başvurarak danışmanlık ve avukatlık hizmeti alabilmeli.

3.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Ben Şirkete spkdan aldığım cevaba binaen tekar mail attım.

5 is günü içinde cevap verilmez ise.

Tekrardan spk yolu görünür bana. Sirketten Cevap alamıyorum diye

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel yerden yakalamışsınız, tüm yatırımcıların şirkete aynı baskıyı yapması lazım.

Şirketin cirosu ya da yıllık karı nedir diye sormadıktan sonra şirket yatırımcıyı ilgilendiren her konuda cevap vermek zorunda.

Kemalciğime gereken baskı kurulmalı, yoksa kendi bildiğini okumaya devam eder.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Aslında olması gereken mi dersiniz benim hayalim mi ne derseniz artık.

İdeal olan şu;
    Bist Yatırımcılarının Haklarını Koruma ve Savunma Derneği Olmalı
    Bu derneğin yasal gelirleri olmalı.
    Mesela hisse senedi alım satımlarında alınan komisyonların 10 binde biri gibi
    Ya da sadece yatırımcıların bağışları ile desteklenen

Bu dernek sadece borsa ve ilgili mevzuat konusunda uzmanlaşmış avukatlar istihdam etmeli.
    Hak kaybına uğradığını düşünen yatırımcılar bu derneğe başvurarak danışmanlık ve avukatlık hizmeti alabilmeli.

Sayın playmaker

Bazı meslek odaları gibi Borsa için de bir Sivil toplum kuruluşu olmasını ben de çok isterdim.

Neden Mimarlar ,mühendisler odası gibi Yatırımcılar odası olmasın ?

Diğer STKlar gibi yıllık abonelik ücreti olan, üyesi olduğu yatırımcıların hakkını koruyan, hukuksal tabanı olan

Gerek kanunu koyucu gerekse SPK gibi denetleyici kurumlar ile görüşebilen bir STK

Umarım bir gün gelir bu ütopya

saygılarımla

5. Bugün tahtacı bas 21 e rahatla, yada satış baskısını bırak izle

6.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    pazartesi yeni endex değişimini ilk kez fiyatlayacak.
    yasak cuma günü biti.

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında EPLAS.E payları 24/12/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 21/01/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecektir. Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsamaktadır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

bugün yeni endex değişimini ilk kez fiyatlayacak.
    yasak cuma günü biti.

7. Aralık Ayında Dahilde İşleme İzin Belgesi Alan BIST Şirketleri içinde barız rakamlarda güzel EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

İHRACAT 2.780.000 $

İTHALAT 2.021.500 $

8. EpLAS sinirleri alınmış
    bir organizmaya dönüştü
    olumlu
    veya
    olumsuz
    hiç bir şeye tepki vermiyor artık

Sayfa 40/544 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları