Sayfa 400/591 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Kar payı dağıtımı sayesinde hissenin F/K'sı 0,58 puan daha düşecek. İyi bir puan
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2. Kil, seramik sektöründe önemli bir hammadde olduğu ve ukranya kaynaklı kilin yüksek kalitesi nedeniyle dünya seramik üreticileri tarafından tercih edildiği hakkında yazılar mevcut. Ukranya savaşı nedeniyle kil hammaddesinde sıkıntı yaşanabilir mi? bu konuda bilgisi olan ortaklar var mıdır?
    syg.

3. Hisse başı 2,03 lira temettüye az kaldı. Hakediş 18 Nisan. Haftaya daha agresif hareketler bekliyorum
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. Temettü verecek şirketin hissesinde 25,54 'ten kâr satışları yapıldı insanları anlamak zor Faizlerin getirisi yok, döviz altın şu sıralar stabil, en iyi yatırım borsa olarak görülüyor. Elimizdeki hissenin kıymetini bilmek artık bize kalmış.

Çak yukarıya tahtacı, çıtırcılar dökülüp gitsin kurtulalım
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Sizin yazdığınızdan pek bir şey anlamadım açıkçası.
    Temettü verimliliği konusunda geçmiş yorumlarımda vardı.

EGSER için geçmişte genellikle temettü verimi ortalama yüzde 6 kabul edersek, temettü verme tarihinde verimin yüzde 6 olması için hisse fiyatı

2.03 : 6 x 100 = 33,83 olmalı.

Yani temettü verme tarihi geldiğinde olası fiyat 33.83 olabilir.

Not:Yatırım tavsiyesi değildir
    Olur mu dersiniz?

7. İnşallah. Ancak bir rakam hayali kurmuyorum genelde.
    Her hissemi aldığım gün satacağım fiyatı yazıyorum bir kenara. Ne olursa olsun o fiyata gelince satıyorum. Yani ortalama o fiyattan kademeli satıyorum.
    O fiyat bazen yüzde 10 kazanç, bazen yüzde 200 kazanç oluyor.
    Hisseyi aldığım gün belirliyorum.
    Çünkü hikayeler beklentiler bazen baş döndürüyor. Hissenin içindeyken , hisse elindeyken hayale kapılıyor insan…

8. Capital dergisi nisan sayısı syf 73

Covid yüzünden dünya seramik talebi Çin'den Türkiye'ye kaydığından bahsediliyor.

Eğer bu talep kayması daimi olursa bu yıl Ege seramikte kapasite artışı yatırımı görebiliriz
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

Sayfa 400/591 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •