sanırım aldığı fiyat + işleyecek faiz...
gerçekten çok erken bir zaman... bakalım ne şekilde davranacak piyasa...
şayet yönetim topu taca atarsa ya da yok öyle bir şey derse ne olur bilmem, ama her hal ve karda birileri bu hisseyi kafaya takmış... aslında yukarda sn british linki verdi satış ile ilgili haberler vardı ama ALSİM ve atıl olan arsaların satışı idi...
bu işte yönetim ne durumda bilmem ama bir şekilde daha önce 3 milyar dolar olan hedef değer 4 milyar dolara çıkarılmıştı.
enerji depolama ile ilgili yatırımda ortak singapurdan. malum çinliler bir şekilde ülkemizde elektrikli araç yatırımına coştular. hakeza çinliler sanırım Akdeniz sahillerimizde bir Termik santral yaptılar. bölgede elektrik ihtiyacı bir şekilde artacak mı bilmem ama muhtemelen bazı yörelerde elektrik ihracları sözkonusu olabilir. Ayhan Yavrucu Balkanlarda özellikle Makedonyoda epey bir hidro peşinde koşmuştu. AB 2035 yılında noktayı koymuş gibi. kesinlikle içten yanmalı motorlar yasak ise bir şekilde enerji elektrik ihtiyacı doğacaktır. sanırım Almanyanın altyapı projelerinin bir kısmını bu alanda düşünmek gerek...
Enerji alanı gerçekten üzerinde savaş bile çıkartılabilecek bir alan iken ne hikmetse ALARKO o alanda yer almaya başladı...
bu grizgahı devam ettirmek isteyen var mı? gerçekten laga luga etmeden, edepli ve birbirine saygılı bir şekilde analiz yapmak isteyen kişiler buyrun sahaya...
SPK , TCCnin aldığı fiyatın üstüne vade farkı koyarak fiyatı tespit etti.
Birtek Nuh çimento çağrıya cevap verdi , küçük yatırımcı satmadı!
Satsaydı , alması gerekir.
Yarı yolda şirketin yönetimi değişince küçük yatırımcı yeni yönetimle devam etmek istemeyebilir. Mantık bu.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
demek ki gene bir taç hadisesi var... aslı olsaydı ya da yönetim istekli olsaydı çoktan tavan olması gerekirdi diye düşünmekteyim
15 dakika geriden bile 5 milyon işlemi geçti... alan satan görebilen paylaşabilir mi?
Buradaki cok onemli konulardan biri enerjisi isindeki ortakliktir, Mehmet Cengiz grubu bu ortakligi ister mi ?
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu çekik gözlüler borsadan yüzde 30 unu ucuz ucuz toplasalar global banko sıraya girmiş satışta bu borsaya akıl sır ermiyor))
Yer İmleri