Sayfa 403/814 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. [QUOTE=Selofan;1582021]
     Alıntı Originally Posted by kervancı Yazıyı Oku
    Bu hafta haber gelirse.. 200 bini koyar yine alamaz.... Haberde son viraj hissediyorum.. Ya bu perşembe ya haftaya perşembe.. Sonrası bayram

Biri bana anlatsin. Bu borsa denilen kavramda hayaller alinip gerçekler satilacaksa neden niye bu kagit artsin ki.. Bilakis haber gelince hissenin satilmasi gerekmez mi? Mine hanim kagida mudahale etmiyor ama AT'ta sahinime göremi kişniyor.. Haber gelise bu kagit ne olur nereye gider nereden döner bilgisi fikri olan beri gelsin bize anlatsın
    AĞZINA SAĞLIK

2. Bizim kolpacı neden alim yönünde kolpa yapiyor.. Bunu gören alttan satar mi.. Satış yönünde kolpa yapsa daha çok bezdirmez mi minik yatirimciyi.. Karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasin ama

3. Patlayacak bomba, eli kulağinda..
    Yaklaşan fırtına öncesi sezsizlik bu olmalı.. Kuruşlu son günlerini huzur içinde geçir bakalım.. Benim sadece 30bin lotum var
    500bin kadar param vardi havadan gelen
    Yatirmayi defalarca düşündüm.. Ne ailemden ne dostlarimdan ne de bu işi bilenlerden bu kağit adina destek görmedim.. Risk alamadim gidip topraktan ev projesine yatirdim parayi.. Bu para bugun elimde olsaydi çok farkli olurdu diye zannediyorum 1tlye kendi paramla cikarir elimdeki 30binini satar.. 500bin içinde beklerdim herzamanki gibi..
    Ha bunu niye anlattim bu kagit 1tl olursa satacagim.. Biraz borcum var onu kapatacagim nasipse.. Bidahada nasip olur mu bilmem kalanlara selam olsun

4. Mine hanim twitter da yazmış anapara çıkış için ansadan daha avantajlı olduğumuzu.

5.  Alıntı Originally Posted by nihat1978 Yazıyı Oku
    Mine hanim twitter da yazmış anapara çıkış için ansadan daha avantajlı olduğumuzu.
    Bu mine inş.spekülatör değildir.Madem öyle neden .55 de yüklü satış yedi.

6. eşleşme nasıl arkadaslar

7. Bu başlığı şu anda 170 kişi okumaktadır. (90 üye ve 80 ziyaretçi)

ŞenolY, FARUK, nihat1978, ramle53, Selofan, skaplan34, suvari, unsal, ysnacar mine tozlu-1 mine tozlu-2 mine tozlu-3 mine tozlu...

Buralar Kalabalıklaşmaya başladı

8. nasıl son durum acaba

Sayfa 403/814 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •