Sayfa 404/521 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4168 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. 13 Şubata kadar brüte düştü.

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Benim tahminim, şirket sahip leri kendi şirketlerini bu fiyatlarda tutmazlar... Artık prestij meselesı olmuştur galip denen hirsızdan aynımı konacaklar kefeye onlarında bır saygınlığı itibarları vardır elbet

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    DİYORSUNUZ....inşallah tabii....ben borsada kendi şirketini düşünen patron pek görmedim de,en azından bana denk gelmedi ,bana denk gelen patronlar hep ********di..ve kapandılar..esems,egyo,asyab...mzhld ve eplas...ha daha var da bu kadarı yeter...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    şaka neredeyse gerçek oluyordu, 1.11 miş gönderdiğimde. Bir uyarı daha alırsa uzun bir bürüt gelebilir dikkatli olun.
    bürüt gelmiş dediğim gibi artık yavaş yavaş salınır. O adam da daha en az 20-30 milyon vardır bence ama hareket bitti artık kimse kaldıramaz bunu.

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Güldürme beni sn viva ben kimseye sat demedim sadece almayın ki dönsün dedim yine benim dememle tukarı döndü ama anlamak için biraz farklı bir düşünce lazım.
    Gül hocam istediğin kadar gül Allah ağlatmasın. Benim bu hisseyle işim yok. Koymuşum geçmişim. Bütün paylaşımlarım sayfada bir tane yanlış göremezsin. 1.12 de bile uyarımı yaptım, alan alır satan satar. 75 kuruşken kaldırmak zorunda dedim, 1 üzerindede malı boşaltır dedim anlayan anladı anlamayan da düşünüyor şimdi. Senin canın sağ olsun, ozgyo ne ki zar atma benim içim. Isc bugün rekor kazanç verdi bana vedalaştık 40 bin lotla. Deyme keyfime yani. ozgyo muş galipmiş, özdereciymiş. Allah selamet versin.

5. E
     Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Gül hocam istediğin kadar gül Allah ağlatmasın. Benim bu hisseyle işim yok. Koymuşum geçmişim. Bütün paylaşımlarım sayfada bir tane yanlış göremezsin. 1.12 de bile uyarımı yaptım, alan alır satan satar. 75 kuruşken kaldırmak zorunda dedim, 1 üzerindede malı boşaltır dedim anlayan anladı anlamayan da düşünüyor şimdi. Senin canın sağ olsun, ozgyo ne ki zar atma benim içim. Isc bugün rekor kazanç verdi bana vedalaştık 40 bin lotla. Deyme keyfime yani. ozgyo muş galipmiş, özdereciymiş. Allah selamet versin.
    Maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın sn viva

6.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    E
    Maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın sn viva
    Sağol inşallah sen daha çok kazanırsın sn hocam.

7. Bürüt de ne olabilir?

Bugün alanlar yarın satabileceği için yukarı olmaz, panikle satanları en aşağıdan almaya bakarlar. Önce kesinlikle aşağı. Eğer ki yeterince satış var ise ki genelde olmaz, olursa yukarı sürer bugün alanların ortalamalarını geçmeyecek kadar. Hacim %90 azalır. Ky satar ve para olmadığı için, satış parasını kullanamayacağı için hareketsizlik başlar. Akşama doğru birilerine mal kitlemek için yukarı kaldırır alana verir, çünkü yarın alan yarın satamaz. Akşam alanlara bakarlar kaçtan kaç tane almışlar. Bir gün sonra tekrar aşağı basar. Böyle gider gelir. Senaryo ve beklentim bu şekilde.

8. Galip işi bitirmiş az bir lotu kalmış gözüküyor

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 404/521 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •