Sayfa 405/650 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Beni biliyorsunuz alttan alıp bekleyip sırası geldiğinde sat allar ile maliyet iyileştimeye giderek maliyetlerimi 2.00 altına çekmiştim.Bugün 2,90 ortalama ile 2,20 son aldıklarımdan bir 10000 speğe telslim ettim.Kendisi çok başarılı mal toplama hareketi yapmakta.Teknik alt göstergeler yavaş yavaş aşırı alıma gelmek üzere.3.00 psikolojik seviye at nalının 2.ayağı asılll kuvvetli direnç 3,20-3,25 bandı.Bakalım düzeltme hareketini nezaman yapacak.Şimdi bu senette asıl uzun vadeli düşünüp projeksiyonları ona göre yapmalı.Saygılar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

............................

3. 2.80 de çıktım 2.97 olmuş. .fener al satından kazanmama rağmen çıkışta hissede olmayı tercih ederdim.şimdi trene binmek istiyorum binemiyorum.. hikayesinide bilmeme rağmen

Alıntı Originally Posted by Waneta Yazıyı Oku
    2.80 de çıktım 2.97 olmuş. .fener al satından kazanmama rağmen çıkışta hissede olmayı tercih ederdim.şimdi trene binmek istiyorum binemiyorum.. hikayesinide bilmeme rağmen
    hikayesini öğrenebilirmi yiz....

5.  Alıntı Originally Posted by Waneta Yazıyı Oku
    2.80 de çıktım 2.97 olmuş. .fener al satından kazanmama rağmen çıkışta hissede olmayı tercih ederdim.şimdi trene binmek istiyorum binemiyorum.. hikayesinide bilmeme rağmen
    hikayesi ne olabilir sitelerinde şöyle bir açıklama var ( Yakın zamanda Kafein, mobil ödeme sistemleri, e-ticaret, telekomünikasyon ve mobil uygulamalar endüstrilerinde yatırımlar yapmış olan Verusa Holding iştiraki Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ile de stratejik ortaklık yaparak firmanın bir sonraki büyüme evresine geçip kurumsallaşma sürecini hızlandırmış bulunmaktadır.) kafein yazılım üzerinden düşünelim.mesela coın piyasasına bir şekilde üretim veya aracılık faaliyetlerine girebilirler mi?
    aman ha kesinlikle yatırım tavsiyesi degil sadece ütopik bir düşünce gecenin bu yarısı aklıma geldi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. Fazla hikaye bulmayın sonra bi bakmışsınız her şey hikaye olmuş. Sonra benim gibi Hayallerim, aşkım ve sen filmini izlerken bulursunuz kendinizi
    YTD

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Umut yok dedik çırpınmaya başladı inşallah mutlu son için nefesi yeter

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 405/650 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •