Sayfa 405/602 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Çelik hocam Gozde yorumu rica etsem. Teşekkürler.
    Akşam bakarım ama girişim sektörü bu yıl güzel. Olacağını söylemiştik sektör hisselerimiz i yazmıştım

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    USAK 2.58 +++++ daha yakından takib edilmelidir diye sesli düşündük.2.65 an itibariyle yaktı.Yolu uzun alması gereken yükü almışsa kimse onu durduramaz halen alması gereken yük varsa gei gitler yapacaktır indirmesi gerekenleri indirmesi için.YTD.
    Kütahyadan farkı fiyatı. Fiyat yirmide biri...

3. Finans merkezi ısgyo için çok olumlu olacak . Fiyat coook ucuz bir gyo ...

4. Kandiliniz mübarek olsun. Emkeli yorumlayan olursa memnun olurum. Teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    XSPOR an itibariyle 966 larda destek olarak 948 kırmadığı muddetçe yukarı yönlü hareket devam eder diye düşünüyorum.Daha yeni başlıyor hareket sanırım.Çelik hocam GSRAY için çok umutlu olduğunu beyan etmişti zaten.Grafiği yukarı yönlü.YTD.
    Çok teşekkürler- elinize sağlık.

6.  Alıntı Originally Posted by Tonyukukk Yazıyı Oku
    Rica etsem oyayo yorumu alabilir miyim?
    KISADA 9.63 üzeri kalırsa iyi olur salarsada 9.15 leri destek olarak takip ediniz.Günlükte düşeni kırmış ve güzel gözüküyor.YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Serüven99 Yazıyı Oku
    Kandiliniz mübarek olsun. Emkeli yorumlayan olursa memnun olurum. Teşekkürler.
    ikinci tavanı yapmış ama bozmuş gözüküyor.Bugünün mumumu beğenmedim 2.69 dikkat ediniz.Tekrardan 2.25 lere gelse oralardan maliyetlenmek çok güzel olur.Brütte olduğu için spek istediğini rahat yapabiliyor.Brütlere pek yanaşmıyorum.YTD.

8. Şükür riskli de olsa derdimize deva oldu devamını bekliyorum..
    Otkar da yönünü belli etti çok şükür.. Ytd.

Sayfa 405/602 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •