Sayfa 406/690 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Nasıl bir operasyon, olumlu mu olumsuz mu anlamadım

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Üstad, internet ortamındaki alemde yazılanlara bakarsak o kadar çok muhabbet var ki. Zannedersin herkes uzman olmuş. O yüzden çok itibar etmemekte fayda var. Ama en azından ESEM gündem oluşturmayı ve dikkat çekmeyi başarmış durumda..

3. Allahım inşallah 0.55 in üstünü bir daha göremeyiz şirketi batırırlar borç batagına girer yakında iflas açıklar inşallah Allahım

4. Birgün köyün birinde bir çocuk hastalanmış. Çocugu doktora götürmüşler iyleştirememiş. Hocaya götürmüşler oda iyi edememiş. Çocuk öldü ölücek son çare yan köyde bir alevi dedesine götürmüşler. Adam demiş ben iyi ederim çocugu. Bir odaya girmişler çocuk ile alevi dedesi
    Alevi dedesi başlamış inşallah ölürsün. İnsallah sabaha ölün çıkar. Allahım bunun canını al sabaha kadar böyle devam etmiş. Sabah çocuk biraz kendine gelmis. Ertesi gun dede gene çocuga insallah ölürsün insallah burdan ölün çıkar Allahım bunun canını al demiş. Kapıyı dinleyen köylüler saşırmış bu adam ne diyo diye.
    Sabah çocuk iyileşmiş
    Koyluler alevi dedesine sen allahın sevdigi kuluymuşsun derler. Allah ne dersen yapıyo.
    Alevi dedeside demiş nerde seviyo ne dersem tersini yapıyo.
    Bizim esem yatırımcıları bu taktigi yapiyo sanırım

Alıntı Originally Posted by teyyoman Yazıyı Oku
    Birgün köyün birinde bir çocuk hastalanmış. Çocugu doktora götürmüşler iyleştirememiş. Hocaya götürmüşler oda iyi edememiş. Çocuk öldü ölücek son çare yan köyde bir alevi dedesine götürmüşler. Adam demiş ben iyi ederim çocugu. Bir odaya girmişler çocuk ile alevi dedesi
    Alevi dedesi başlamış inşallah ölürsün. İnsallah sabaha ölün çıkar. Allahım bunun canını al sabaha kadar böyle devam etmiş. Sabah çocuk biraz kendine gelmis. Ertesi gun dede gene çocuga insallah ölürsün insallah burdan ölün çıkar Allahım bunun canını al demiş. Kapıyı dinleyen köylüler saşırmış bu adam ne diyo diye.
    Sabah çocuk iyileşmiş
    Koyluler alevi dedesine sen allahın sevdigi kuluymuşsun derler. Allah ne dersen yapıyo.
    Alevi dedeside demiş nerde seviyo ne dersem tersini yapıyo.
    Bizim esem yatırımcıları bu taktigi yapiyo sanırım
    Kardeşim biz istemez miyiz???İnşallah senin dediğin ,(alevi dedenin) dediği olur...Gündüz sana cevaben yorum yapmıştım..(ben bu hisseye 6 yıl önce yarım ev parası yatırmıştım..şu an anca 5 kapısını alabiliyorum) .neyse fazla uzatmayayım....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Esem spor ve cankurtaran in nereden nereye geldiğini bana göre çok iyi anlatan bir fotoğraf. Sağda FB başkanı Emin cankurtaran solda FB başkan adayı Ali Koç..(fotoğraf atamadım link var kusura bakmayın)

http://skor.sozcu.com.tr/2018/02/13/...haneti-694580/

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Doğruyu söyledikçe hisseden para kazanmak isteyen bir çok kişi bizi yanlış anlıyor. Hepimiz hissenin yukarı gitmesini çok istiyoruz. Eskiler 6 yıldır istiyor..Bu hisseye yatırdığımız parayı başak bir hissede 6 yıl tutsaydık sanırım şimdi hatırı sayılır paramız olurdu. Fakat gelin görün ki yatırdığımız para şimdi pul oldu. Bu hisse için şimdi biz nasıl güzel bahsedelim. Sadece bekleyip yükselecek günleri hayal ediyoruz..

8.  Alıntı Originally Posted by ramle53 Yazıyı Oku
    Esem spor ve cankurtaran in nereden nereye geldiğini bana göre çok iyi anlatan bir fotoğraf. Sağda FB başkanı Emin cankurtaran solda FB başkan adayı Ali Koç..(fotoğraf atamadım link var kusura bakmayın)

http://skor.sozcu.com.tr/2018/02/13/...haneti-694580/

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle saygın bir İnsan dan işleri devir alanların ne kadar çürük olması ne acı..Emin Cankurtaran'ın kemikleri sızlıyordur.

Sayfa 406/690 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •