Sayfa 406/630 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Topicte yabancı takası ve maliyetlerini kaçtan aldıklarını geçen hafta yazdım...Maliyetllerinin buralarda olduğunu şayet verirlerse kendilerininde zarar edeceklerini yazmıştım...Bazıları bilgi yerine buraya küfür etmeye geliyor..Gerçekten bu tip kişilerle aynı topicte olmaktan sıkılıyorum..Kardeşim bilgin varsa yazarsın,yoksa da olanları okursun...Birileri de gelmiş bugün 1.63 e düşer ve ondan sonra çıkar sözde teknik biliyorum havasını yaratıyor..bir kere tekniği bilen biri öyle falvari yorum yapmaz ..Önce hisseyi düştüğü yerden dönüş sinyallerini görür ve öyle yazar ..diyelim ki hisse bugün 1630 a düşşseydi ve ordan dönseydi ben demedim mi diye caka satardı...Oysa iyi bir teknikçi hissede dönüş sinyallerini görünce o sinyallerin de hangi teknik rasyolar olduğunu yazar ve o teknik rasyoların sinyallerinide açıklar...Hissede çıkışın güçlenmesi için 1740 üstünde kapanışlar gerçekleşmeli...

bi küfür eden ben varım da bu laf bana mıydı

2.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bugunku alis hacimli.Dusus bekleyenler Avcunu yalar.
    bende avucumu yalıcam abi)

3.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Bu rda bir şey bilmeden yazan o kadar çok ki bakalım gün sonu kime avuç yalatacaklar adamlar resmen 1.73 den mal kaçıyor

4. biraz daha hacim gelirse belki bi şeyler olabilir bu yükselişle kapatırsak teknik olarak tüm sünyaller al a döner bence ytd

5.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    bende avucumu yalıcam abi)
    Sendemi kaptirdin burutus ))

6.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Bu rda bir şey bilmeden yazan o kadar çok ki bakalım gün sonu kime avuç yalatacaklar adamlar resmen 1.73 den mal kaçıyor
    Mal kactigini Nerden anladin?

7.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Şöyle yazmak daha doğru...Temel olarak çok şey yazdık..tekniğe bakarsak şunu diyebiliriz hissede w dabulü w oluştu 1740 üstü kapanışlar hissede alışları güçlendirir..1740 aşılmadan düşüş riski ortadan kalkmaz...

8.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Sendemi kaptirdin burutus ))
    yok abi ya 2 den satmadım buradan mı satacam 2 5x olursa belki düşünebilirm)

Sayfa 406/630 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •