Sayın Dede, fazla stres sağlığa zararlı.
Bence siz bu hafta hisseyi izlemeyin![]()
Sayın Dede, fazla stres sağlığa zararlı.
Bence siz bu hafta hisseyi izlemeyin![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ben 2 hissemde fiyatın beni zehirlemesine asla müsaade etmedim.
Birisi AKSEN birisi EGSER
Piyasada coğu hisseler yeşilken bunları aşağı verdikleri çok oldu ama hiç umursamadım. Nasılsa su akar yolunu bulur dedim.
Hatırlıyor musunuz ? 2 Milyon adet tabana satış yazdıkları olmuştu. 14 lerde üstelik.
Biz yemedik bu hareketleri. Ancak dökülen çok oldu.
O günlerde forumda yorum olmazdı, hatta diğer sosyal medyalarda da yorum çok azdı. Sanki EGSER çok ucuz değilmiş gibi yapıyordu herkes.
Her neyse önce 19 lara yükseldi. Epey yatırımcı da orada döküldü. 27 Leri gördük, 2 lira temettümüzü de aldık.
Eğer hesabıma geçtiğinde EGSER buralarda ise ilave alım yapabilirim.
Benim gibi düşünen yatırımcı sayısının çok olduğunu tahmin ediyorum.
Yarın değilse bile çarşamba güzel yeşil olur yine
Borsada kritik eşik aşıldı
Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi günü yüzde 0,64 yükselişle 2510,31 puandan tamamladı.
Endeks böylelikle kritik bir seviye olan 2500 puanı aşmış oldu.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...asildi/1656412
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Endeks yükseliyor ama hisse düşüyor, ne iş anlamadım![]()
Spek altına kaçırdı herhal![]()
Çünkü haftalık RSI değeri 72,70. Yani alım yönünde.
Yine aynı şekilde Aylık RSI değeri de 85,23 aşırı alım yönünde.
saatlik işlemler yanıltıcı olabiliyor
Yer İmleri