Sayfa 408/932 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by alpcicek Yazıyı Oku
    3 ayda aldığım yüzde 10-15 arası...yanlış strateji ile 3 günde -15 yazdım...
    Adamlar herkesi dövdüler...Mezbahadan beter
    Yaklaşık aynı durumdayım, 1 ayda aldığım % 10'u, 1 günde verdim. Şu an zarardayım ve STOP olmayı da düşünmüyorum. Hayırlısı...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün EREGL, SISE, BIMAS ve MNDRS olmuştur.

Yola 3 hisse ile devam ediyoruz...

Bence dün ve bugünü çalıştırma cumadan devam et yarın...

Alıntı Originally Posted by alpcicek Yazıyı Oku
    Bence dün ve bugünü çalıştırma cumadan devam et yarın...
    Buna karar vermek için somut kriterler lazım. Sistemi bozmak istemiyorum. Sizin dediğinizi yaparsak objektifliğimizi kaybederiz. Farklı düşünen arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

izci abi;

Fiyatı düşenlerin puanlarını arttırmak istiyorsunuz ama senet düşünce otomatikman stop oluyor. Bunu böyle yapacağımıza stop olan senetten tekrar sinyal alırsak aldığı fiyata göre puanlama yapsak daha doğru olmaz mı?

PRZMA büyük umutlarla listeye almıştık. Elinde olan var mı bilmiyorum. Yaklaşık 6'dan 4'e düşmüş. 2 gündür tavan yapmakta...

Stop olmamak mümkün değil. İnşallah alanlar beklemiştir ve de kazanır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    izci abi;

Fiyatı düşenlerin puanlarını arttırmak istiyorsunuz ama senet düşünce otomatikman stop oluyor. Bunu böyle yapacağımıza stop olan senetten tekrar sinyal alırsak aldığı fiyata göre puanlama yapsak daha doğru olmaz mı?
    Tamamdır, öyle yapalım...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

8. Elinize sağlık Tolga bey,
    Prizma stop olmuştum. Ama 4 güzel yerdi de bir çok hisse ciddi fırsat verdi lakin insan psikolojisi o anlarda korku hissiyatı ile hisse alamıyor. Ne yazık ki,

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Sayfa 408/932 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •