“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
izci abi;
Fiyatı düşenlerin puanlarını arttırmak istiyorsunuz ama senet düşünce otomatikman stop oluyor. Bunu böyle yapacağımıza stop olan senetten tekrar sinyal alırsak aldığı fiyata göre puanlama yapsak daha doğru olmaz mı?
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
PRZMA büyük umutlarla listeye almıştık. Elinde olan var mı bilmiyorum. Yaklaşık 6'dan 4'e düşmüş. 2 gündür tavan yapmakta...
Stop olmamak mümkün değil. İnşallah alanlar beklemiştir ve de kazanır...
Elinize sağlık Tolga bey,
Prizma stop olmuştum. Ama 4 güzel yerdi de bir çok hisse ciddi fırsat verdi lakin insan psikolojisi o anlarda korku hissiyatı ile hisse alamıyor. Ne yazık ki,
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Yer İmleri