Sayfa 408/930 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Dolarda 3,50 den itibaren bir balon oluştu buna tramp faktörlerü sebep olmuştu sonra erken seçimin öne çekilmesi ve ekonomiye dışardan saldırıda eklenince balon büyüdü yoksa Amerika ile oluşan zıtlaşmalarda bile dolarda çok fazla bir yukarı hamle yoktu ne olduysa erken seçim kararı ndan sonra oldu aslında 2019a kadar yaya yaya gitmekti amaçları ama seçimler öne alınınca birden sdaldırdılar bunu herkez gördü.dediğim gibi 3,50 balonun şişirilmeye başladığı nokta.
    dolarda balon mu var? yoksa yıllardır aşırı sönüktüğ de normale mi geliyor? iyi okumak lazım.....

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Ben daha önce yazdım 3.90-4 aralığına gelmeden dolar, 160lara gelmeden altın almam. 3.50 hedefini de çok zor görüyorum. Ama olsa da fena olmaz [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    ben 4.40 dolarda alım için makul görüyorum. daha aşağıda inebilir, nereden yakalayabilirsin bilinmez? 4.00 altı mümkün gözükmüyor.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Dolarda 3,50 den itibaren bir balon oluştu buna tramp faktörlerü sebep olmuştu sonra erken seçimin öne çekilmesi ve ekonomiye dışardan saldırıda eklenince balon büyüdü yoksa Amerika ile oluşan zıtlaşmalarda bile dolarda çok fazla bir yukarı hamle yoktu ne olduysa erken seçim kararı ndan sonra oldu aslında 2019a kadar yaya yaya gitmekti amaçları ama seçimler öne alınınca birden sdaldırdılar bunu herkez gördü.dediğim gibi 3,50 balonun şişirilmeye başladığı nokta.
    Valla hocam bence 3.50'ler artık hayal ben 3.90-4 arasına gelince yüklü alırım. Bence balon 3.90 sonrası oluştu. 3.80-4.10 arası olması gereken yer.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. şimdi dönelim konumuza isyat ettiği zararları çıkaracak diye bekliyoruz ama, yakın zaman önce dolar yükseliş pozisyonu aldı. bu çok etkilemese bile keşke pozisyonunu değiştirmeseydi. Güvende kalacak diye işini bilmeyen çavuş hesabı
    temmuz ayı içerisinde ohal kaldırılması ve bir seçimden ekonomi için en iyi sonucun çıkması coşkusuyla 10-15 gün faizlerin gerilemesi, doların gerilemesi ve borsanın 108.000 ' e kadar çıkması şaşırtıcı olmaz.
    Popülist vaatler yerine getirilmeye başlar, merkez bankası bağımsızlığı sorgulanır ve daha bir çok şey.... sonra senaryo kaldığımız yerden devam eder.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    şimdi dönelim konumuza isyat ettiği zararları çıkaracak diye bekliyoruz ama, yakın zaman önce dolar yükseliş pozisyonu aldı. bu çok etkilemese bile keşke pozisyonunu değiştirmeseydi. Güvende kalacak diye işini bilmeyen çavuş hesabı
    temmuz ayı içerisinde ohal kaldırılması ve bir seçimden ekonomi için en iyi sonucun çıkması coşkusuyla 10-15 gün faizlerin gerilemesi, doların gerilemesi ve borsanın 108.000 ' e kadar çıkması şaşırtıcı olmaz.
    Popülist vaatler yerine getirilmeye başlar, merkez bankası bağımsızlığı sorgulanır ve daha bir çok şey.... sonra senaryo kaldığımız yerden devam eder.
    daha öncede yazdım yarıs esnasında at değiştirmek nasıl yanlışsa bu gibi durumlarda yapmış olduğu pozisyonu değiştirmekte okadar yanlıştır,bulundugu pozisyonu koruması en doğru adımdır diye ama işyat biraz tecrübeden yoksun.

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Valla hocam bence 3.50'ler artık hayal ben 3.90-4 arasına gelince yüklü alırım. Bence balon 3.90 sonrası oluştu. 3.80-4.10 arası olması gereken yer.

piyasaya gösterilen balon 3,90 lardan itibaren başlamış olabilir ancak daha önceden spekülatif varlıkların alıma geçtiğini unutmamak gerek 3,90 lardan eline verip daha aşağılardan toplamak bu varlıkların piyasada yapmış olduğu hareketlerdir ve biz bunlara yabancı değiliz.herkez yatırımını kendi bilir bu benim yatırım anlayışım ve düşüncemdir.

7. Bu isctr ye ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar isyatı da aşağı çektiler

8. .84 yazdık ama gitmedi. gideydi iyidi.

Sayfa 408/930 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •