Sayfa 409/930 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    .84 yazdık ama gitmedi. gideydi iyidi.
    Bir kuruşun hesabı mı yapılır sayın serkan.Almışsın 79 dan çak işte 83 den di mi ))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bir kuruşun hesabı mı yapılır sayın serkan. Almışsın 79 dan çak işte 83 den di mi ))))))
    söz konusu olan ISYAT ise kuruş hesabı yapılır evet satmaya niyetlendik olmadı akşama doğru .79'dan alırız artık

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    söz konusu olan ISYAT ise kuruş hesabı yapılır evet satmaya niyetlendik olmadı akşama doğru .79'dan alırız artık
    79 ve 84 senin uğurlu rakamın olsun her oraya geldiğinde al ve sat

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bir kuruşun hesabı mı yapılır sayın serkan.Almışsın 79 dan çak işte 83 den di mi ))))))
    Biz burada 77-78'den alalım diye aylarca az beklemedik sayın hakem [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Biz burada 77-78'den alalım diye aylarca az beklemedik sayın hakem [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Valla sabah yüzde 5 yukarda idi .İşyatda ekran seyredenler bilir, işyatda günlük yüzde 5 yukarı falan yılda 5 6 kez olan işlerden .O manada kar da varsa satıp alttan alma denenebilirdi .Ama kendimden biliyorum ,bunlar işyat yatırımcısına ters işler tabi )))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla sabah yüzde 5 yukarda idi .İşyatda ekran seyredenler bilir, işyatda günlük yüzde 5 yukarı falan yılda 5 6 kez olan işlerden .O manada kar da varsa satıp alttan alma denenebilirdi .Ama kendimden biliyorum ,bunlar işyat yatırımcısına ters işler tabi )))))))
    83-84ü görüp de satıp bir daha da alttan alamamak var. O lotlar bizim göz nurumuz, kuzularımız ya giderse elden [emoji2]

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    83-84ü görüp de satıp bir daha da alttan alamamak var. O lotlar bizim göz nurumuz, kuzularımız ya giderse elden [emoji2]

esracıgım işyatı kafanda çok ritüelleştirmis gördüm seni ))

8.  Alıntı Originally Posted by ozanz Yazıyı Oku
    Sn boschyatirim, ziraatte t günü hisse aldığınızda hisse tutarını t+2 takasa kadar repo yapabiliyor musunuz. Syg/iyi pazarlar

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Repo yu ben yapmıyorum.sistem saat 15:00 te otomatik yapıyor.
    Ben sadece oranları bilmiyorum, Onu merak ediyorum.

Sizin sorunuza cevap ise, hisse aldığımda emir gerçekleşirse tl varlığımdan miktar düşüyor.
    Ancak t2 ye kadar o miktarida repo yapiyorlarmi araştırmadım bilmiyorum.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 409/930 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •