Sayfa 41/67 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
Arama sonucu : 535 madde; 321 - 328 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Şu takaslardaki değişime bakıyorum hala mal almak için milleti dökmek için ne uğraş veriyorlar. Takdir ettim tahtacıyı. O kadar söylendik ama hala çok güzel mal topluyorlar. Artık tahtacıya hiç kızmıyorum. Bedavadan mal vermek isteyenlere çok güzel ders vereceklerine eminim. Kesinlikle ytd

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Şu takaslardaki değişime bakıyorum hala mal almak için milleti dökmek için ne uğraş veriyorlar. Takdir ettim tahtacıyı. O kadar söylendik ama hala çok güzel mal topluyorlar. Artık tahtacıya hiç kızmıyorum. Bedavadan mal vermek isteyenlere çok güzel ders vereceklerine eminim. Kesinlikle ytd
    Tesekkurler tahtaci bugun iyi bir ekleme firsati verdigin icin....fk ya bak tahtaci uyuma...gelecek bilanco gulunc duruma duseceksin....

3. Sabah gorusuruz tahtaci

4.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Sabah gorusuruz tahtaci
    12.6 dan ben de ekleme yaptım. Buralara düşeceğini asla düşünmüyordum. Teşekkürler tahtacı kardeşim. Düşür biraz daha bi 5-10 bin lotluk daha son atışım var. F/K da iyice düştü. Sen nasıl memnunsan hisse düşüyor diye İnan bizde memnunuz. 🙏 Oyak ver zararına kardeşim alıcı var. Emeklilik fonları da alıyor. Ver bedavaya bence mahsuru yok

5. Tahtacimiz sonunda stresden delirdi,,,hacimsiz boyle bir gunde lot dagitiyor millete bedava...umarim alan benim gibi kenara atiyorsur

6.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Tahtacimiz sonunda stresden delirdi,,,hacimsiz boyle bir gunde lot dagitiyor millete bedava...umarim alan benim gibi kenara atiyorsur
    Valla söyleyecek birşey kalmadı. Kaderimizle başbaşa kaldık. Ekranı kapatıp bekliycez mecburen. Kısmetimizde ne varsa. Kesinlikle ytd

7. Gercekten hasta bu....ama zarari yazacak sonunda....

8. Hydrowax 88 yeni urunleri sadece turkiye nin ithalat miktari 7 mil euro ustune birde ihracat baglantilari yapiliyordu bu urunde bakalim ne hareketler olacak....

Sayfa 41/67 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •