Dün satanlara alım fırsatı vermedi.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün satanlara alım fırsatı vermedi.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi ki girmişim. hatta az biraz takviye yaptım. 2 yi geçeceksin bu defa.
Aslında bu hisseyi biraz da bu tipler rezil etti...Bu tipler bir hisse yüksek işlem hacmiyle bir direnci zorladığı zaman baslıyorlar bu direnci kırarsa suraya gider diye yazmaya...bunları takip eden salak tayfası da hura hisseye yükleniyor,hissede motor güç varsa bunları frenlemek için bir yerden ellerine veriyor ve sonra aşağı çekip geri kalanları döktükten sonra hisseyi bu asalaklardan temizliyor..Öylede yapması lazım...Bu hisseyi daha önce bu asalaklar 1800-2000 aralığında çok önerdiler..bunların asalak takipçileri hisseye dadanınca 1800-2000 arallığında takılanları 1650 1700 aralığında zararla büyük çoğunlugunu döktüler..Hisse dün yüksek işlem hacmiyle 1740 ı zorlayınca yine bunlar ortaya çıktı...1740 ı kırarsa şuraya çıkar.buraya çıkar yazanlar çoğaldı..Ben 22 mart 2017 de bu hisseyi aldım ve bu topicte o gün yazdım..O günden bu yana hisseyi taşıyorum...Ben spek olsam bu hisseyi parazitlerden kurtarmadan bir adım götürmem..bugün bu tayfaya 1770 e aldırdılar artık bekle dur ki dökülsünler..Sen de kalkmışsın bu tipleri övüyorsun..Bunlara takılıpda sıfırlayanlar çok....Al hisse 1770 den 1773 düştü sabah 1770 den alanlar şimdi de 1773 e veriyorlar..Bu mantıkla hareket edenlerin sonu hüsrandır..Bana göre hava hoş 1350 den aldım bekliyorum..Aldığım günü nasıl yazdıysam,sattacağım günü de aynen öyle bu topicte yazacağım...Diğerleri 2000 den gelir 1700 den mi çıkar yoksa 2000 den gelir 2200 denmi çıkar..yoksa 1770 den gelir 1720 den mi çıkar,oynayıp zıplasınlar ben de izlerim..
Son düzenleme : YATIRIMCI-X; 31-10-2017 saat: 11:24.
Bizim Emkel deki yabancı bayağı zararla satıyor malı Deutsche cıktı 0 Citi 1293000 Patronun yabancıları
1.74 biraz sepete attım tahta satıcılı gibi gözüküyor , o yüzden özellikle aldım![]()
Virmanlar kışın denizden iş yatırıma olarak başladı yanlış hatırlamıyorsam ,devamlı virman var .Patron sattım dediği malı başka kurumdan kendisi aldı.Kasımdan beri emkeldeyim takası hergün takip ederim Çok güzel çalışıyorlar.Sizin beklediğiniz süre kadar bende Comdo da bekledim yüklü malla 6 sene sonra bu yaz ekmeğini yedik.Emkelde uzun süre yatmış bir tahta yavaş yavaş hareket başladı.
Yer İmleri