Mansur kazanır ama aday yapılmayacak bak gör.
Bak bu yazılım ihalesi yazdın ya. Onu iyi okuyun. Mansur başkan öyle işler yapmaz o işleri yapmayan adamı da Türk siyasetinde tutmazlar izleyin görün.
Ama aday olursa sana katılmıyorum iyi çalışan bir ekiple çok iyi oranlar alır. Ankarada aday olduğu zaman çok AKP li ile tartıştık bu sefer kaybettiniz dedim inanmadılar rahat aldı.
Sadece o değil ki, agha abiye sor. Garan aldım 12 tale miydi neydi, bana dediki ahanda şindi zıctık, bu geldiyse daha götürmezler dedi. hakkaten bir ay neyim o fiyatlarda dolandırdılar durdular, sonra agha abiye acıdım ekmanden olmasın deye tahtayı bi bıraktım, bırakış o bırakış halen gidiyeah![]()
Hamdım Piştim Yandım
short devam.
tüm arkadaşlara temkinli olmalarını dilerim.
bugün bence çok riskli bir gün aman zarar etmeyin.
Sana kalsa FED hiç faiz artırmayacaktı :-)
Troller tırmalasa da, yırtınsa da seçimin sonucu belli. Ha % oranlar nasıl değişir bilemem ama sonuç belli...
İBB de yönetici olan bir arkadaşıma aynı şeyi İstanbul seçimleri öncesinde söyledim, dalga geçti benimle :-)
Seçim sonrasında ise ben toschak geçtim kendisi ile...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Reis Melih gökçek jelibonuna benzemez..
Tamam mansur da güzel adam
Ama orada esas Melih ağır kaybetti..
Ama reis olayı bambaşkaaa..
İmamoğlu tahriklere kapılmasa biraz daha işine odaklansa kendini yıpratmasa idi tek şansı olan adam derdim ..
Ağzı laf yapabiliyor..Hayt huyt yapar..Genç dinamik..
Meydana çıkıp ceketini çıkarıp kollarını sıvarsa yakışır..
Ama mansur..
I ıh dostum..
Mansur dan ne olur biliyor musun..
Çok sağlam bi maliye bakanı..
Arka planda tıkır tıkır işine bakar dümdüz düpdürüst işini görür..
Ama ön olanda show adamı lazım..
O kumaş yok mansur da..
Bizim millet
Kadını erkeği..
Show sever..
Bir gitmeler gelmeler..Yalanlar özürler..Dayılanmalar ağlamaz çoşmalar içine kapanmalar ...
Yoksa hayat sıkıcı gelir bizim vatandaşa..
Yer İmleri