Sayfa 412/612 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn Emirhan seni arenada keyifle okuyordum,şimdi petunda takip edip okumaya devam edicem,gözucumda olan bşr hisse idi petun umarım.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

eyvallah hocam İnşaallah bu da arena kadar olmasa da hak ettiği yere gelecek. Olması gerekenin çok altında. Tahtacı da inat çıktı ama çok fazla tutamaz buralarda. Endeks yardım etti tahtacıya ama her zaman etmez.

Bu arada Deutche son 1 haftada aldıklarını geri verdi son 2 günde sanırım. Deutche ile Citi takasında çok mal kalmadı. Bu kadar satış baskısı yapacak kimse kalmadı.

Şimdi Deutche ve Citi için alma vakti eğer almak isterlerse. Almak istemezlerse de sorun yok en azından satamazlar da çünkü ellerinde çok mal yok.

Endeks izin verirse , güzel bir bilanço ile beraber 25 üstüne tekrar çıkabilir Pazartesi Salı günü.

Temettü haberi ile de 30 liralara doğru yükseliriz diye düşünüyorum.

Hayırlısı diyelim önce bir endeks düzelsin en azından yataya geçsin sonrasında biz de telafi ederiz bu kayıpları.

2. Pandemi biticek ,sonrasında işler normale donecek,onu fiyatliyormus

3. Sermayeyle inatlaşmak,rüzgâra doğru çiş yapmaya benzer,trade edin.

4. Son bir ayda para giriş olan kağıt % 15 civarı düşmüş

5. Ne bitmez lotları varmış bu yabancıların sat sat bıtıremedıler..

6. Pramit şeklinde devam(kendimce),indikçe his kaybı olabilir,sermayeyi korumakta bir pozisyondur,
    Grub başındaki ekip liderini çok içten sevmek geliyor icimden, bir yerlere aigdirasim geldiğinde tekrar
    Iletişime geçerim,saygılar,ky başarılar dilerm

7. hisseyi saglam veriyorlar bakalım nereden dönecek...bilanço iyi gelse de 1 tl üzeri net temettü verse iyi olur...

Sayfa 412/612 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •