-
cok ıyı bılanco bence hayırlı olsun yatırımcılara
-
Böyle bir bilanço sonrası alım fırsatı vermesi şaşırtıcı oldu benim için ama işime geldi nihayetinde.
-
7.93 üzerinde kalabilirsek zirveyi deneyebiliriz..
tabi bence
-
Bilançoyu fiyatlamıyor, ihaleyi fiyatlamiyor. Ne yapacaz biz bununla bilmiyorum. Bir umut bekliyorum.
-
senin bu borsada ne işin var..çık git .
allah seni bu hale düşürenleri bildiği gibi yapsın.
-
https://www.tradingview.com/x/RsCOrcOD/
bu tirendi kırarsak mokoko oluruz emenuke..
-
Alüminyum fiyatlarının artması buna yaramıyor mu, niye bu kadar tepkisiz bi hisse?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Yaramaz mı, genel müdürün 01.09 tarihli röportajı mevcut, kimse herhalde ilgilenmiyor hisseyle, şaka gibi gerçekten, F/K oranı illa birkaç bilanço sonrası 4 olduktan sonra mı alım gelmesi gerekiyor?
https://www.youtube.com/watch?v=EnZHsJOxj-c
ÇUHADAROĞLU/ARACI: HEDEFİMİZ YIL SONUNDA FİYAT KAZANÇ ORANINI 5'İN ALTINA ÇEKMEK
ÇUHADAROĞLU/ARACI: STOK TARAFINA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARIN MEYVELERİNİ ALDIK
ÇUHADAROĞLU/ARACI: MEVCUT DURUMUMUZ BİZİ YENİ YATIRIMLARA İTİYOR, DÖVİZ BORCUMUZ YOK, DÖVİZ RİSKİ ALMIYORUZ, HEDGE ENSTRÜMANLARINI KULLANIYORUZ
ÇUHADAROĞLU/ARACI: KAPASİTE KULLANIM ORANLARIMIZ %70, HATTA %80 VE %90'LARA GİDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR
ÇUHADAROĞLU/ARACI: 3.VE 4.ÇEYREKTE DE CİRODA ARTIŞ BEKLİYORUZ
ÇUHADAROĞLU/ARACI: ENTEGRE TESİSİ OLMAMIZ NEDENİYLE, İHTİYACIMIZ OLAN HAMMADDEYİ DÖKÜYOR OLMAMIZIN ETKİSİYLE YÜZDE 80 KAPASİTE KULLANIM ORANINA ULAŞTIK
ÇUHADAROĞLU/ARACI: GEÇEN SENEYE GÖRE CİRO OLARAK İKİ KAT BÜYÜME SAĞLADIK
ÇUHADAROĞLU/ARACI: TIR KASASINDA DA HAFİFLEME AMACIYLA ALÜMİNYUM KULLANIMI ARTTI
ÇUHADAROĞLU/ARACI: PANDEMİDE KAPASİTE KISILINCA TALEPLE BİR ANDA ARTIRILAMADI
ÇUHADAROĞLU/ARACI: ALÜMİNYUM FİYATI YIL BAŞINDAN BU YANA %30, SON BİR YILDA %60 ARTTI
ÇUHADAROĞLU/ARACI: ALÜMİNYUM TESİSLERİNİN ÇOĞU PANDEMİ DÖNEMİNDE ARZI DÜŞÜRDÜ
ÇUHADAROĞLU/ARACI: SON DÖNEMDE TALEP ARTINCA ARZ İLE ARASINDA DENGESİZLİK OLUŞTU
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri