Originally Posted by
hepsonradan
Son 3 ayda 1.90-2.30 fiyat bandında yaklaşık 10 milyon lot ilave alım yaptık, guncelde grup toplamı 18.4 milyon lota sahibiz. Bu da sermayenin yüzde 1.8i ediyor sadece. aylar önce bir çağrı yapmıştım yüzde 8e ulaşmamız lazım ki takeover yapabilelim demiştim, eyvallah bize ulaşan ortaklar oldu ancak onların hepsini somut şekilde dahil etsek bile yüzde 3u ancak geçiyoruz. Biz her ay yaklaşık 500bin lot daha alacağız ama etimiz budumuz belli. 50 milyon lot eksiğimiz var. Tekrar herkesten rica ediyorum: tek çare takeover, yoksa bu kağıt yeni ihlas olacak, 5 10 sene sonra da aynı şeyleri yazacağız burada emin olun. Bedelli hariç ne dediysem gerçekleşti, yil sonuna kadar bedelli demiştim, hala aynı fikirdeyim. 50 milyon lotla tahtayı yönetiyorlar. 500 milyon lot almaları lazım ki operasyon başlasın. Bu şirketi gözden çıkarmış durumdalar. Zira tahta ky tarafından ele geçirilmiş durumda. Yasal hilelerle içini günden güne boşaltıp Loras gyoya aktarıp 2025 yılı içerisinde o şirketi halka açacaklar. Adesede a.o. ait ozkaynaklar istikrarlı sekilde düşecek ve pddd fiyat sabit kalmasına rağmen artacak bundan sonra. Günlük 1 mio lot toplayabilseler o da tabi toplama amaçları olsa şu an yok mesela 500 işgünü sürer yani 2 yıl. Takeover hariç hiçbir kurtulusumuz yok.
Yer İmleri