O çıkan sağ omuzsaydı, omzun kırılsın emi patron [emoji4] Endekse bak, batak (!) şirkete bak..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O çıkan sağ omuzsaydı, omzun kırılsın emi patron [emoji4] Endekse bak, batak (!) şirkete bak..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım tavsiyesi değildir..
Yabancı mı kendisi mi artık neyse galiba hepsini satacak gibi ..Ben de Ege seramiği dün karlı satmıştım..Onunla 1600 den aldım...1350 den geçen yükselen trendin alçalan desteği 1560-1570 den geçiyor...burdan da tuutunmazsa en sağlam desteği Haftalık 21 ho ve günlük ho destekleri 1490 dan geçiyor buu riski de alarak 1600 den girdim..Hayırlısı bu artık iyice ortalık malı oldu...Endeks 110 bin bu hala 1600...
resmen o....ç......sunuz
Ya bu mendebur hisse yüzünden neler gitti ya ekranımdaki takip listem hepten yeşil..bir perdenin arkasındaki kişi yada kişiler anca bu kadar zür.yiz olabilir yazıklar olsun size..güzel bir kardan gel güzel bir zarara anca bu kadar şeref yksn olabilirsiniz..eserinizi alkışlıyorum.bilanço filanda hikaye fiyatlandı bitti.ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
Bollingerin altına 1.57 de değiyor. Stoch macd Sar filan onay veriyor. 1.57 den döner yukarı heraler ytd. Saçma fikirlerimdir
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşkler sayın antalya tekniğinizi tuttum al sat[emoji4][emoji4]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
100 Günlük destekde
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
Bu saatten Sonra destek tutarsa ekime Kadar tutmazsaaa kasimaaaa...
Yer İmleri