Sayfa 416/1023 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Lafı hiç eğip bükmeden direk söyleyeceğim..
    80 yıldır TESK’in başındaki bu şerefli(!) zat şu meşhur paşanın Rte yi alkışlaması olayında ağzı kulaklarında kahkaha atarak Paşa’yla birlikte alkışlıyordu(tv de gördüm)
    Oğlunu Malatya’dan akp mv yaptı rte...
    Bu kurum üyeleri bu tip adamları linç etmeli ama nerede .

İYİ Parti'den hükümete çağrı: Trum: Towers'a el koyun
    ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını yorumlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, hükümete ``Trump Towers’a el koymalı`` çağrısında bulundu.

Ahanda bir zihni sinir daha işte Türkiyede politiklerin aslında daha doğrusu hitap ettikleri Türk halkının en az %50 sinin mayası bu kadar bundan sağlıklı yoğurt çıkmaz . Birde bu parti başındaki bacıyı seçimlerde kurtarıcı gibi lanse etmediler mi ...

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İYİ Parti'den hükümete çağrı: Trum: Towers'a el koyun
    ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırım kararını yorumlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, hükümete ``Trump Towers’a el koymalı`` çağrısında bulundu.

Ahanda bir zihni sinir daha işte Türkiyede politiklerin aslında daha doğrusu hitap ettikleri Türk halkının en az %50 sinin mayası bu kadar bundan sağlıklı yoğurt çıkmaz . Birde bu parti başındaki bacıyı seçimlerde kurtarıcı gibi lanse etmediler mi ...
    Absürt bir fikir ama karşı tarafın diline uygun...

Alıntı Originally Posted by electrician Yazıyı Oku
    Absürt bir fikir ama karşı tarafın diline uygun...
    Bende eskiden böyleydim ama sonra işlerin öyle atmasyonla falan yürümediğini anladım. Karşımda 100 okka izbandut, kick boks, karate, tekvando vs bilen adam var kavgada ağzıma mıçar ben ona dayılık yapıyorum. Keşke 500 milyar Dolar heriflerin parasını alıp BETON ekonomisine gömmeseydik de biraz olsun bu manyaklara karşı duraydık tabi insan milli duygularla böyle istiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uğur Civelek abimiz kriz kriz diye diye getirdi sonu da krizi.
    İsabetli ve cesur yorumları için gerçekten taktiri hakkeden biri.
    Civelek de FED,ECB,BOE,BOJ'un bu kadar amansız para fışkırtmasını beklemiyordu herhalde, krizi geciktirdi ama şiddetini artırdı..
    Krizimizle keşke daha önce yüzleşseydik daha hafif atlatırdık..

6. Ben zam istiyorum zam da zam. Bu akşam bari şöyle yüzde yirmi zam.

5 tl dolar kanıksadığımıza göre 6 tl de yine biraz tepki verir yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz...5.80 lerde teknik anlamda bir dirençle karşılaşabiliriz.....

Sayfa 416/1023 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •