Sayfa 416/1003 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    How to Open a United State Bank Account and Credit Card as a Foreign Citizen

(without having a SSN or having to travel to the US)

Steps[emoji116]

https://twitter.com/wishzen/status/1...3ARYbKt8A&s=19
    ABD paranoyak ülke. Para nerden geliyor diye akıllarına birden esip sormaya başlarlarsa uğraştırabilirler parayı kurtarıncaya kadar.

İlla da yurtdışı olsun isteniyorsa borsa hesabı da banka hesabı gibi çalışabilir. (para saklama anlamında) IKBR kullanıyorum ben henüz sıkıntı yaratmadı ama yukarıda bahsettiğim şeyleri yaşayanlar oldu forumda.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Senin eurobondlarda geberik üstat .bende aldım 30 bin USD ...6 ayda 1000 dolar getiriyor..o paranin yarisıyla dışarıda adam gibi ancak yemek yiyoruz 6 kişi .....bende emekli olmayı bekliyordum neyse kısmet artık ..
    Bu günlerde geberik olsada elde nakit varsa %10 faiz var...Benim için orası değilde borsa ayağında fena durumdayız..Orada hem fiyat hareketlerinden hemde temettüden ciddi kazanç yapıyordum...Artık sıcak soğuk para gelme itimali olmadığından paket olarak kaldım...Acil ihtiyaçlar için elimdeki TRY leri dövize endexli fonlara gömdüm...Bakalım sistemin bizi dikmesine engel olacak mı!!!!

3. Selamlar... 2K için tam bir ay önce %28'den KKM yaptım. P.tesi bozdurup %40 'dan mevduat yapsam, zarar veya kar eder miyim? hangisi avantajlı olur acaba ?

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    akbank da sıkıntı yok 12 taksit
    Bende ona kandım nasıl oluyor dedim ve 12 taksiti denedim 5000 TL için. Maalesef en son noktada sistem onaylamıyor. Ondan sonra 15 000 , 20 000 filan denedim aynı menfi sonuç.

Ancak Garanti 3 aylık veriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Bende ona kandım nasıl oluyor dedim ve 12 taksiti denedim 5000 TL için. Maalesef en son noktada sistem onaylamıyor. Ondan sonra 15 000 , 20 000 filan denedim aynı menfi sonuç.

Ancak Garanti 3 aylık veriyor.
    ne diye 12 taksit görünüyor sistemde o zaman onaylamayacaksa ben 12 taksiti gördüğüm için normale döndü dedim demek ki hikaye imiş teşekkürler bilgi için ama her gün denenende fayda var belki onaylanır

6. İş Bankası Ek hesap 50 000 KMH limiti vermiş yeni kullanacağım. Ay içinde 50 000 kullandım, takip eden ay başı hesap kesiyormuş. Son ödeme tarihini bilen var mı acaba ?? Ana para ve faizin tümünü mü istiyor yoksa faizin tümünü ana paranın belli bir kısmını ödeyebiliyor muyuz; kredi kartındaki asgari ödeme gibi örneğin..

Akbank da ve YKB de ay sonu kesiyor 15 gün sonra tümünü istiyor.

7. Yardım ettiği kişiyi sosyal medyada ifşa etmek nedir ya. Ayıp denen bir şey var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 416/1003 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •