Baskılayın bakalım daha ne kadar devam edecek bu süreç. SPK onayı şansa erken gelirse bakalım neler olacak. Kesinlikle ytd
Baskılayın bakalım daha ne kadar devam edecek bu süreç. SPK onayı şansa erken gelirse bakalım neler olacak. Kesinlikle ytd
Bağlı ortaklıklarımızdan S.C Rowax Global SRL'nin 1300 m2'lik fabrika çatısı üzerine, 115 MWh/yıl elektrik tüketimini karşılayacak olan GES Panelleri ile Yenilenebilir Enerji Yatırımına başlamıştır. Projenin bedeli 92.732,64 EUR'dur.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bu adam yeni tanıyorum çok şeker kurumsallaşma adına çok şeyler yapıyor bu şirketi bile profesyonel biri yönetiyor artık
Bu kısa konuşma bana çok şey anlatıyor Gülen surat adam iyidir kasıntı suratlı iş adamlarının iş yerinde bile huzur olmaz işçilere kadar yansır
https://youtu.be/XIC0fy2NgiE
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
bende videoyu izledim Yönetim kurulu başkanı sayın gültekin bey çok samimi biri. Söylediklerinin arasında 85 ülkeye ihracaat ve kimdenin yapmadıklarını yapıyoruz diyor. Şirketin cüro ve satışta karlılıgı artıyor ayrıca finansallarıda çok iyi Bende bir miktar deva vardı onları mercanla takasladım.Sonumuz hayırlı olur İnşallah.
vakit değerli. buralar senin için çok ucuz. biraz hızlansan iyi olurdu. altı aylıklardan sonra farklı fiyatlamalar görülebilir.
Yer İmleri