Sayfa 420/928 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Birkaç gündür gübrede sağlam bir yukarı BİR hareket var,umutluyum,endexten sanki ayrışıyor gibi,hade bakalım artık yukarı git beyahu,tavsiye değildir

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    egerki görmek istemiyorsan engellersin görmezsin, ayrıca yine diyorum hisse 15 lere gidecek benim fikrim. Hadi ben sacmaladim be uyanık senin ne işin var burda, Çok akilli isen git başka yerde oyna, üslubuna dikkat et yazarken, ben sana sacmaladin falan demedim, sadece öngörü veya bildiğim duyduğum bir şey var, burda ancak bu kadarını yazdım, saçmalayarak yazmadım, kıyasa gelince onlar bir örnekti, galiba zararını düşününce birde oruç basa vurunca sen hic SAÇMALAMADAN yazmışsın,
    Yazdıklarımı bi daha oku istersen SAÇMALAMA diye bir kelime yok... Sanırım oruç senin kafana vurmuş "deli saçması" lafını saçmalama diye algılıyorsun....

3.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Yazdıklarımı bi daha oku istersen SAÇMALAMA diye bir kelime yok... Sanırım oruç senin kafana vurmuş "deli saçması" lafını saçmalama diye algılıyorsun....
    neyse ortak senin görüşün seni benimki beni bağlar,sonuçta kimse kimsenin sözüyle hareket etmiyor, zaten hisseyi yukardan almışız, benim maliyet mevduata vurunca 10 lira altında kurtarmıyor, benim hesabim 10 lira altında satmamak, ve hisse orayı geçecek diye bekliyorum, tartışma niyetinde değilim,kal sağlıcakla.

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Yarin devam ederse ve 3,35 ustu kaparsa cumaya da devamı gelir, benim beklentim daha hizlida olabilir daha yukarılara kısa zamanda atabilir.
    bugunki beklentim bu, 3,35 ustu tutunursa cumaya daha iyi yere gelir.

5. Artık sıra bize gelmiş olsun.
    3 gün çıktı diye erken sevinmek istemiyorum ama yine de acaba buralar dipti artık döndümü diye umutlanıyorum kendimce.

6. Alıcılar gubref e yakışmayacak kadar istekli..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    570
    Nesi var bu PİSLİK fabrikasının... Birkaç gündür başka bir borsa da işlem görüyor gibi hareket ediyor.

Alışık değiliz böyle şeylere. Daha aylarca küfür edip, yıllarca sürünecektik... yoksa yeni kekliklermi avlama derdindelerde, oltalıyorlar...

Yoksa Bizim bilmediğimiz bişey varmı ...
    Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
    Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...

8. Ata da 1 milyon mal kaldı onu aldığı anda 3,60 üstüne atar. Sabir az zamanda çok yol gidecek.

Sayfa 420/928 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •