Sayfa 420/1024 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    senin yaşadığın yer varoş olmalı. californiada takıldığım mekanlarda asla ne cami ne arap ne medrese gördüm.hatta atlantanın varoş zenci mahalerine gittim oradada cami görmedim. Neticede görmedim!
    musluman demek varosmi demek?

ben sevmiyorum demek kotu demek degil

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstadım dolar da erir, cash nakit her zaman erir..fed ilk para basma sinyali geldiği gibi erir gider dolar. eurobondlara gir, eritme paranı cashte
    ABD enflasyonu kaç?
    %3 mü?
    Param/dolarlarım %3 erisin ama ben sisteme para/dolarlarımı sokmayacağım diyor...
    Hatta %15 eurobond getirisine rağmen dolarlarıma el konulma riskine giremem diyor....

Paşa gönlü bilir....
    Saygı duymak lazım....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Sorunuzun cevabını bu gönderimle zaten vermiştim...

Gönderinin ana fikri vadesi gelen dolar borcumuzun %15 ni bile ödemeye kalksak,ve/veya borcu çevirmekte zorlansak dolara bir iç talep olacağı yönündeydi....

Sizi başlığı daha iyi takip etmeye,dikkatinizi başlığa focuslamaya davet ediyorum...

saygılar/başarılar
    okey simdi anladim tesekkurler

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Ahmetg, hafta sonu Üçkuyular Arabalı Vapur iskelesi yakınındaki Kent Ormanı piknik, mesire alanını biraz dolaşırsanız çok farklı bir İzmir göreceksiniz.
    Aynen dediğiniz gibi. Konak- gündoğdu arası sahil işgal altında. Kızlarımız yürüyemez oldular. Polis yok mu diye bağıran kadınlara şahit oldum. 5-10 kişilik gruplar halinde yürüyen zırtopuz göçmenler parktaki çiçekleri sökerek kadınları taciz ediyorlar. Belediye otobüslerinde bebek arabasından geçilmiyor. Doğurup duruyorlar. oturduğum sokakta, her evden 4 -7 arası çocuk çıkıyor ve bir anda sokakta 30- 50 arası çocuk oluyor. Camlar kapalı bile oturmak zor gürültüden. Televizyonda dün gürültü yüzünden ateş eden adamı izleyince inanın kendimden korktum. İşimiz çok zor çok. Asimile olduk bile.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Katar goygoyu bir işe yaramayınca Alaman goygoyu çıktı...Belki 1 hafta da bununla idare ederiz...Sonra başka goygoylar ...İpek yolları , petrol doğalgaz vs........
    Buna kısaca yerel seçim goygoyu diyebilirmiyiz.

6.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    senin yaşadığın yer varoş olmalı. californiada takıldığım mekanlarda asla ne cami ne arap ne medrese gördüm.hatta atlantanın varoş zenci mahalerine gittim oradada cami görmedim. Neticede görmedim!

amerikada yüzlerce camisi olan bir yer söylesin de neresiymiş biz de öğrenelim..!!

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiye yi kurtaracaklarına gider ne zarar varsa direk Deutsche banka bunu verirler daha mantıklı değil mi ! Helede sevmedikleri bir adamın iktidarını güçlendirmek için Almanların bu yola gideceklerine hiç aklım kesmiyor ama belkide yanılıyorumdur zaman gösterecek.
    Sn.umutabi bu yorumuna en güzel cevabı Sn.Hakem forumdasimiz vermiş.(az yukarıda)

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstadım dolar da erir, cash nakit her zaman erir..fed ilk para basma sinyali geldiği gibi erir gider dolar. eurobondlara gir, eritme paranı cashte
    Dediğiniz doğruda nasıl güvenecende ! cds leri 500 olmuş bir ülkenin Eurobond` una paranı yatıracan ? Zaten güven olsun Dolarda duranın amk ... Benim derdim aç kalmamak, paraları badem ediyorlar, yamyamlara ben yemedim siz yiyin dememek gerisi hikaye, bunu da her defasında anlatmak zorunda kalıyorum ya neyse.

Sayfa 420/1024 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •