Sayfa 420/548 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    sayın ibrahim kesin garanti deyince ben ne var ne yok kredili ve tüm para ile dalmıştım dgzteye çok şükür iyi kazandık. ayrıca düşüştende korudu. sadece düşüşten yüzde 40 zarardan korudu beni..
    Sizin adiniza sevindim hocam,

2.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    sayın ibrahim kesin garanti deyince ben ne var ne yok kredili ve tüm para ile dalmıştım dgzteye çok şükür iyi kazandık. ayrıca düşüştende korudu. sadece düşüşten yüzde 40 zarardan korudu beni..
    Yüzümüzü kara çıkartmadı çok şükür. Güle güle harcayın inşallah. 3,70 den beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Yapılan oyunları anlatabilmek için üye oldum foruma o dönemde de KY nin malını alabilmek için epey bir dalevera çevirdiler.

Bunu satıp alacağımız kağıtta çok dikkatli ve seçici olalım lütfen. Nasıl olsa karım var deyip atlamamak lazım saçma sapan kağıtlara. Dgzte iyi bir fırsat oldu bizim için. Hem ciddi kar ettik hem de borsa epey düştü biz bunu beklerken.

Çağrı sonrası çok güzelde olabilir ama ben bunda o riske girmeyeceğim. Çok şükür % 100 ün üzerinde karım var maliyetim yaklaşık 3. Tekrar geri dönüp başladığı yere gelirse epey bir üzücü olur benim için. Gerek yok bu riske. Belki seçim sonrası çıkan sonuca göre 10 K alıp unutabilirim ama büyük kısmını bir daha buraya girmem.

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Yüzümüzü kara çıkartmadı çok şükür. Güle güle harcayın inşallah. 3,70 den beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Yapılan oyunları anlatabilmek için üye oldum foruma o dönemde de KY nin malını alabilmek için epey bir dalevera çevirdiler.

Bunu satıp alacağımız kağıtta çok dikkatli ve seçici olalım lütfen. Nasıl olsa karım var deyip atlamamak lazım saçma sapan kağıtlara. Dgzte iyi bir fırsat oldu bizim için. Hem ciddi kar ettik hem de borsa epey düştü biz bunu beklerken.

Çağrı sonrası çok güzelde olabilir ama ben bunda o riske girmeyeceğim. Çok şükür % 100 ün üzerinde karım var maliyetim yaklaşık 3. Tekrar geri dönüp başladığı yere gelirse epey bir üzücü olur benim için. Gerek yok bu riske. Belki seçim sonrası çıkan sonuca göre 10 K alıp unutabilirim ama büyük kısmını bir daha buraya girmem.
    Aynen öyle ortak. özelden tavsiyelerini bekliyorum...

4. İBRAHİM hedef kaç senin, yani kaçtan bozmayı düşünüyorsun? yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by veliguzel3333 Yazıyı Oku
    İBRAHİM hedef kaç senin, yani kaçtan bozmayı düşünüyorsun? yatırım tavsiyesi değildir...
    Çağrıda vereceğim tamamını.

6. Bununspeği kimse tam bir mal bu kadar gerizekalı bi spek görmedim dohol ile dgzate

7.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Bununspeği kimse tam bir mal bu kadar gerizekalı bi spek görmedim dohol ile dgzate
    Bu saatten sonra spek mipek olmaz bu hissede. Gayet kendi dinamikleri ile (çağrı beklentisi) hareket ediyor. Sırada ki haber çağrı icin spk ya başvuru haberi. Bekliyoruz....

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şuan hisse fiyatı ile minimum çağrı fiyatı ile arasında 30 kuruş var, belki önümüzdeki günlerde birkaç kuruş geri çekilse bile buralarda gezeriz. SPK'ya çağrı için başvuru yapıldığında da kalan son boşluk tamamlanır diye düşünüyorum. En kötü ihtimal 5.99-6.00 aralarında işlem görür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 420/548 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •