Sayfa 421/682 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. galip özdemir henüz gürcistandayken( iki yıl öncesi) metro grup kağıtlarında in cin top oynuyordu, yani sağlıklı hacim ve kademe oluşmuyordu. metro yatırım bu iş için görevlendirildi, haftalık bazda şu kadar aldık, bu kadar sattık diye bildirmek zorunluluğu başladı. yani 14 milyon lotun halka arzıyla ! ( ben ona halka sokukluk diyorum) likidite sağlayıcılığının alakası yok. bildirim rutin bir zorunluluk.

2.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    2.00 a umarım düşmez de olurda düşerse maliyet düşürmek için alım yapacak varmı?
    Ben az önce 2,20alış gönderdim

3. Halen forumda ne kadar çok bu kağıdı satın veya sakın almayın diye yazan adamlar var,okudukça alış giriyorum,demek ki potansiyel o kadar güçlü...
    😀
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. Bugün tüm hissemi satarak ciktim. Artikbalt kademelerde yavaş yavaş alarak bekleyeceğimiz. 32k zararla. Bu bana büyük ders oldu. Tüm paramı tek hisseye yatirmayacagim dedikce Hisse resmen beni çekti. Bu zararın bir kısmını ileride yine bu kâğıttan cikaram.

P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Millet erken pes etmiş .arkadaşlar öyle 3 liraya 5 köfte varmı? Kim adama %10-%20 verir 3 günde. 5-6 ay beklemeden bu hisseden para kazanmayı unutun. 3 üstüne çıkması en ax 6 ay diyorum. Ona göre alım yapın. Bu hafta ve önümüzdeki hafta yataya girebilir. Ama 2 nin altına gelmesini bekleyin.

Sent from my SM-N910C using Android mobile app

6. Satışa kaldığı yerden devam yedire yedire 2 nin altına gidiyor. Herif kanı yavaş yavaş emiyor şimdi.

Sent from my SM-N910C using Android mobile app

7. Olan dadaşmeteye oldu 23-24 bin lotla alsat yapıyordu bir yakalandı yazık oldu ondan çok yüksek lotla girmek sanırım kötü oluyor bu tar hisselere ytd degil asla

8. Galip kağıdı 1.60 civarına kadar indirip oradan tekrar bedelli hikayesi ile 3 e çıkaracaktır. 6 ay içinde sonra tekrar satış

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 421/682 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •