Sayfa 422/1004 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop LIII

Uzun süren ralliden genç ayular rahatsızdı.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hektasin fk si ne olmuş öyle yaw
    Her zaman et olmaz ,birazda OT yesinler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Her zaman et olmaz ,birazda OT yesinler
    Yarın tavan yaparmış

4. Bilgiler ele geçmiş

>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...i-bozdu/286868
    ...

BİRİSİ ONA AİLESİNİN GİZLİ BİLGİLERİNİ AKTARIYORDU

Karşısındaki kişi iki isimli olan kızının kimsenin asla bilmediği ancak nüfusta kayıtlı olan ismini bile biliyordu! Talha Bey şaşkın olduğu kadar endişeye de kapılmıştı. Kendisinin dahi ezberinde olmayan o bilgilerin tanımadığı birisi tarafından önüne dökülüyor olmasına bir anlam vermeye çalışıyordu!
    ...

2016 YILINDA BOŞANDILAR

Ama dolandırıcının bilmediği bir şey vardı: Talha Bey ve eşi 2016 yılında boşanmışlardı! Dolandırıcı muhtemelen bu tarihten önceki E- Devlet kayıtlarını ele geçirmişti ve onları hala evli sanıyordu.
    Baltayı taşa vurduğunu anlayan dolandırıcı hemen iletişimi sonlandırdı ve ortadan kayboldu.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bilgiler ele geçmiş

>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...i-bozdu/286868
    ...

BİRİSİ ONA AİLESİNİN GİZLİ BİLGİLERİNİ AKTARIYORDU

Karşısındaki kişi iki isimli olan kızının kimsenin asla bilmediği ancak nüfusta kayıtlı olan ismini bile biliyordu! Talha Bey şaşkın olduğu kadar endişeye de kapılmıştı. Kendisinin dahi ezberinde olmayan o bilgilerin tanımadığı birisi tarafından önüne dökülüyor olmasına bir anlam vermeye çalışıyordu!
    ...

2016 YILINDA BOŞANDILAR

Ama dolandırıcının bilmediği bir şey vardı: Talha Bey ve eşi 2016 yılında boşanmışlardı! Dolandırıcı muhtemelen bu tarihten önceki E- Devlet kayıtlarını ele geçirmişti ve onları hala evli sanıyordu.
    Baltayı taşa vurduğunu anlayan dolandırıcı hemen iletişimi sonlandırdı ve ortadan kayboldu.

...
    bu haber mi reklam mı ?

yukarıdaki linke tıklayıp haberi son paragraftan okumaya başlayınca , zaman kaybı olmuyor bakınız aşağı ;

https://habermotto.com/feramuz-erdin-kimdir
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sn sel sen bana göre biraz daha frenli konuşan birisisin bana aile dersi vermeye kalkan it sana neden bulaşıyor , şimdi bu itlerin helal le işi olmaz olsa adama yapma diyorsun anlamıyor , muhatap olma diyorsun anlamıyor , dün akşam buna montelediler birşey yattı geldi yine aynı sen çık ne yazarsa ben ona senin için saplarım artık o bende.
    Sağolasın sn Bulut dostum, anlayamıyorum arkaplanda bir şeyleri ispat etmenin derdinde
    ama bunun burada kimseye faydası yok. uyarmama rağmen benim mesajımı alıntılayıp salak saçma şeyler yazınca dellendim. kusura bakmayin.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir kaç kat yufka bolca şekerli şerbet ve fıstık ile yağdan oluşan gereksiz bir anti-zaruri gıda için , en güzel baklavayı kim yapıyor ? oranın baklavası vasat altı buranınki overrated falan diye kafayı sıyırmaya gerek yok. yeme ya da yiyorsan sus... beklenti içine girme...
    haa bana sorsan en güzel baklavayı hayatımda bir köy düğününde cevizli az şerbetli hafif kalıncana yufkadan yapılanından tatmıştım...

düğünden kalan
    tek anı bu
    baklavalar cevizliler
    o sıcak heyecanlı düğünler
    şimdi arkadaş oldu bana
    fatih kelkoç eşliğinde
    tek anı bu
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ilginç bir gün oldu. iyi haberlere rağmen iki gündür düşüyoruz. şimdi okuyabildim akçay iyi haberler tepede gelir demiş. o minvalde düşünüyorum. bu ortamın gaydası böyledir. en kötü haberler de dipte gelir.

hala çok fırsat var.

ama işte bazen bu işler sıkıyor. insanın yazası gelmiyor. ben de twitter hesabı açtım. beklerim.

Ne yalan söyleyeyim bugün iyi habere rağmen + dan tekrar -%3 gelince devre kesici geliyor dedim ama herif yukarı çizdi ters köşe yaptı. Tüm ezberleri bozuyor adamlar, yeni ezberleri öğretiyorlar ama gün içi traderları sağlam çarpıyorlar

Sayfa 422/1004 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •