Sayfa 423/948 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Yukarıdaki tablo geçmişe bakıp incelediğinizde 4 yıllık hikayenin resmi..

Eski patronların 4.10 dan itibaren hisse satışları..

Eski patron (özbal)ın Cezayirde batışı,yeni patronların (Erciyas) Cezayirde ihya oluşu..

Tabii birde bu ayak işlerini gören tahtada mal toplayıcısı..

Virgül nokta,hamiline hataları profesyonelce basit hatalar..

Mal ambalajlandı,fragmanlar bitti..

Filmi görelim bakalım...
    Güzel yazı....

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sanırım 8. madde b bendindeki olay sermayenin en az % 5 i halka açık olmak zorunda .Birleşme sonrası bizde oran % 3,38 olduğu için bu kıstası sağlamıyor.Bu da demek oluyor ki birleşme onayından sonra bir sermaye artırımı yapmak zorunda .

Bunu nasıl yapacağını düşüyorum.Çıkamıyorum.

Sermaye artırsa değişen hiç bişi olmaz oranlar değişmez sadece rakamlar artar.Halka açıklık veya kote edilen hisse sayısın artırmak için yönetimdeki hisselerin bir kısmını satışa hazır hale getiriip borsaya kote etmesi lazım .Doğru mu hatırlıyorum bilemedim .

Varmı fikri olan ?

3.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Sanırım 8. madde b bendindeki olay sermayenin en az % 5 i halka açık olmak zorunda .Birleşme sonrası bizde oran % 3,38 olduğu için bu kıstası sağlamıyor.Bu da demek oluyor ki birleşme onayından sonra bir sermaye artırımı yapmak zorunda .

Sermaye artırsa değişen hiç bişi olmaz oranlar değişmez sadece rakamlar artar.Halka açıklık veya kote edilen hisse sayısın artırmak için yönetimdeki hisselerin bir kısmını satışa hazır hale getiriip borsaya kote etmesi lazım .Doğru mu hatırlıyorum bilemedim .

Varmı fikri olan ?
    Eski patronların ki halka açık olması lazım sürekli satıyorlardı ya.... onların ki % 3.38 dahil değil.750 bine yaklaşık onlarda var..

Sermayesi 700 Milyon Öz sermayesi 351.küsür milyon olan CRFSA nın halka açıklık oranı 3.37 dir

Örnekler çoğaltılabilir engel teşkil etmez..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

4. Ozbal

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Sanırım 8. madde b bendindeki olay sermayenin en az % 5 i halka açık olmak zorunda .Birleşme sonrası bizde oran % 3,38 olduğu için bu kıstası sağlamıyor.Bu da demek oluyor ki birleşme onayından sonra bir sermaye artırımı yapmak zorunda .

Varmı fikri olan ?
    İnvestas daki hisselerle 5.31 oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 423/948 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •