bu ülkeye dış borcunuzu SAMAN ile ödeyin deseler yine ödeme yapamaz.
çünkü üretim yok.
ve bu yanlışı düzeltmek için atılan bir milim adım bile yok.
bu ülkeye dış borcunuzu SAMAN ile ödeyin deseler yine ödeme yapamaz.
çünkü üretim yok.
ve bu yanlışı düzeltmek için atılan bir milim adım bile yok.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bugün birkaç çarıkları sağlam kişiler ile denk geldim .
Borsayla ilgisi yok uzaktan yakından dolardaki kayıp ya hissesinden banka vs
Yada lüks Mercedes BMW gibi arabayla çıkar diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu ülkeyi bunlar yönettiği sürece bol miktarda goy goy olur ve onların tabanı da sorgulama yapmadığından inanır vesselam....Şimdi döviz yine biraz ateşli gibi ve yerel seçim falan var...Dolayısıyla bol miktarda malzeme lazım...Kimisi ipek yoluna inanıyor kimisi katar bilmem kimden gelecek dolarlara.........
Özellikle malum adamların marketleri çok fena zam yapıyorlar....Migros onların yanında ucuz kalıyor![]()
http://www.patronlardunyasi.com/habe...ek-sart/209535
AB'den Türkiye'ye mali yardım için tek şart
Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Alman yetkililere dayandırdığı haberinde, Alman hükümetinin tam anlamıyla patlak veren bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştırabileceği endişesiyle Türkiye'ye acil maddi yardım sağlamayı düşündüğünü söylediğini yazdı.
Bojan Pancevski imzalı haberin spotunda, Berlin'in, Türkiye ekonomisinin erimesi sonucu doğacak korkunç sonuçların Avrupa’ya yayılabileceğinden korktuğu öne sürüldü.
Alman yetkililer, Alman hükümetinin, tam anlamıyla patlak veren bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştırabileceği endişesiyle Türkiye'ye acil maddi yardım sağlamayı düşündüğünü söyledi.
AB'DEN IMF ŞARTI
Üst düzey iki AB yetkilisinin olası bir kurtarma hakkında olan tartışmaları doğruladıkları, ancak IMF'nin bu programa katılımının gerekeceği konusunda ısrar ettikleri bildirildi.
Habere göre, yetkililerden biri, tam teşekküllü bir kurtarma işlemi dışındaki yolların, Avrupa Yatırım Bankası veya belirli projeler için Avrupa Araştırma Bankası ve Kalkınma Bankası tarafından verilen kredileri kapsayabileceğini söyledi. Bu tür bir önlem ise AB’nin diğer üye ülkelerinin de onayını gerektiriyor.
e o kadar billur geçmiştik bu imf ile
şu kadar borç istediler filan diye
hey allam
nasıl komik oluyor insanlar..
Araba sonuçta bir tüketim malzemesidir , yatırım olarak düşünecek olursan euro yu 4-5 den hesaplayan bir firma nın arabasını almak mantıklı gibi olur.......... Borsa ayağında ben şahsen çok erken bir dönem olduğuna inanıyorum...Henüz zamanı değil gibi duruyor......Sonuçta para sizin ...Biraz piyasayı izleyin ve bilançosu sağlam birkaç kağıdı takibe alın....sonrasına kendiniz karar verirsiniz.........
Yer İmleri