Sayfa 423/1024 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. bu ülkeye dış borcunuzu SAMAN ile ödeyin deseler yine ödeme yapamaz.
    çünkü üretim yok.
    ve bu yanlışı düzeltmek için atılan bir milim adım bile yok.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    O filim eskidi, seyirci çekemez...
    PAPAZ ın olmadığı hiç bir film gişe yapmaz...

O yüzden bizi 3 film birden matinesine aldılar, Allah vere filmler bari konulu olsa, izlerken empati yapabilsek
    Yaww o deyuslar o tür filmleri "The Church" dede çekiyorlar...(hiç Allah korkusu yok bu ecnebilerde...)
    İstermesin ZENCİ PAPAZ kovalasın bizimkileri filmde....?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Bugün birkaç çarıkları sağlam kişiler ile denk geldim .

Borsayla ilgisi yok uzaktan yakından dolardaki kayıp ya hissesinden banka vs

Yada lüks Mercedes BMW gibi arabayla çıkar diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. [QUOTE=Ahmetg;2572596]
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

ozur dilerim yanlislikla seninkine cevap yazmisim nasil oldu anlamadim ama yok benim sorumun super emeklilik ile alakasi yok
    tekrar sorayim

son 3,5 yil yuksek maas gosterip yuksekten prim odeyip emekli maasini cok yukseklere tasima olayi hala devam ediyormu?

Internette aradim bulamadim

Kimiside diyorki o kanun degisti artik butun odedigin primlerin ortalamasini aliyorlar falan
    Ben 2010 da emekli oldum.
    9200 prim günü ile.
    2 ayrı kategoride hesaplanmis benim emekli maaşı.
    Yani toplamin ortalaması alınmamış.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Buna kısaca yerel seçim goygoyu diyebilirmiyiz.
    Bu ülkeyi bunlar yönettiği sürece bol miktarda goy goy olur ve onların tabanı da sorgulama yapmadığından inanır vesselam....Şimdi döviz yine biraz ateşli gibi ve yerel seçim falan var...Dolayısıyla bol miktarda malzeme lazım...Kimisi ipek yoluna inanıyor kimisi katar bilmem kimden gelecek dolarlara.........

Özellikle malum adamların marketleri çok fena zam yapıyorlar....Migros onların yanında ucuz kalıyor

7. http://www.patronlardunyasi.com/habe...ek-sart/209535

AB'den Türkiye'ye mali yardım için tek şart

Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Alman yetkililere dayandırdığı haberinde, Alman hükümetinin tam anlamıyla patlak veren bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştırabileceği endişesiyle Türkiye'ye acil maddi yardım sağlamayı düşündüğünü söylediğini yazdı.

Bojan Pancevski imzalı haberin spotunda, Berlin'in, Türkiye ekonomisinin erimesi sonucu doğacak korkunç sonuçların Avrupa’ya yayılabileceğinden korktuğu öne sürüldü.

Alman yetkililer, Alman hükümetinin, tam anlamıyla patlak veren bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştırabileceği endişesiyle Türkiye'ye acil maddi yardım sağlamayı düşündüğünü söyledi.

AB'DEN IMF ŞARTI

Üst düzey iki AB yetkilisinin olası bir kurtarma hakkında olan tartışmaları doğruladıkları, ancak IMF'nin bu programa katılımının gerekeceği konusunda ısrar ettikleri bildirildi.

Habere göre, yetkililerden biri, tam teşekküllü bir kurtarma işlemi dışındaki yolların, Avrupa Yatırım Bankası veya belirli projeler için Avrupa Araştırma Bankası ve Kalkınma Bankası tarafından verilen kredileri kapsayabileceğini söyledi. Bu tür bir önlem ise AB’nin diğer üye ülkelerinin de onayını gerektiriyor.

e o kadar billur geçmiştik bu imf ile

şu kadar borç istediler filan diye
    hey allam
    nasıl komik oluyor insanlar..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün birkaç çarıkları sağlam kişiler ile denk geldim .

Borsayla ilgisi yok uzaktan yakından dolardaki kayıp ya hissesinden banka vs

Yada lüks Mercedes BMW gibi arabayla çıkar diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Araba sonuçta bir tüketim malzemesidir , yatırım olarak düşünecek olursan euro yu 4-5 den hesaplayan bir firma nın arabasını almak mantıklı gibi olur.......... Borsa ayağında ben şahsen çok erken bir dönem olduğuna inanıyorum...Henüz zamanı değil gibi duruyor......Sonuçta para sizin ...Biraz piyasayı izleyin ve bilançosu sağlam birkaç kağıdı takibe alın....sonrasına kendiniz karar verirsiniz.........

Sayfa 423/1024 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •