Sayfa 423/456 İlkİlk ... 323373413421422423424425433 ... SonSon
Arama sonucu : 3644 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Adese Gayrimenkul'un Arazi GES projesi için Yatırım Teşvik Belgesi onaylandı

15/11/2024 06:23:00

Adese Gayrimenkul'un Arazi GES projesi için Yatırım Teşvik Belgesi onaylandı.

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin, Siirt ili Kurtalan İlçesinde bulunan Elektrik Enerjisi Üretimi (Arazi GES) projesi kapsamında 14.11.2024 tarihinde (bugün) T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yatırım Teşvik Belgesi (YTB) başvurumuz onaylanmıştır. Şirketimiz adına düzenlenen 573558 sayılı Yatırım teşvik belgesi ile 10 yıl Sigorta Primi İşveren Hissesi, Gelir Vergisi Stopajı Desteği ve Sigorta Primi Desteği ile beraber %90 vergi indirimi, %50 YKO ve KDV istisnası desteklerini içermekte olup toplam yatırım tutarı 170.217.242 TL'dir. "
    Adese 27.10.2011 tarihinde halka arz edilmiş ve işlem fiyatı 0,6 $
    Bunca yıl sonra tablolara baktığınızda özkaynakları varlıkları büyüyen şirketin işlem fiyatı 0,06 $

2011/9 bilançosuna baktığınızda özkaynakları 163 milyon $ toplam varlıkları 305 milyon $

$ enflasyon koysanız şirket büyümüş

2021 yılından sonra ki dönüşüm şirketi kurtarmış fakat bistte yatırımcısı batmış

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567

3. Takası toplu olan Loras da gitmeye başladı sonunda. İhlas çöpleri tavan tavan zaten. Adesede ise 50 milyon lotla baskılama süreci devam ediyor. Endeks ufacık kırmızı yaksa 2.00 altına çekecekler yine. Toplanması gereken 500 mio lot var tabi öyle bir amaç varsa. Dalga gecer gibi hala grafik paylasiliyor burada, pes.

4. Bu Adnan Çolak'tan başka adam yok mu ülkede şirketi yönetecek anlamadım doğrusu...

hala değiştirmediler kendi,lerini . Nasıl bir cevher var adamda bizim bilmediğimiz ?
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Bu Adnan Çolak'tan başka adam yok mu ülkede şirketi yönetecek anlamadım doğrusu...

hala değiştirmediler kendi,lerini . Nasıl bir cevher var adamda bizim bilmediğimiz ?
    Sizler destek verseniz sirketi biz yöneteceğiz de nerdeeee! Yazıklar olsun. Hepinize müstehak. Bu kağıt geçmişin ihlası olmazsa ben de neyim! Sizler kodesteki orcodan yükseliş beklemeye devam edin, onun tahtayı emanet ettiği sünepe de 50 milyon lotla yıllarca baskilamaya devam etsin. Grafik mrafik atın, pddd zırvalayin. Neyse,,, 6 tane davamız daha var sonuç bekleyen. Kararlar bir çıksın o zaman görüşeceğiz.

Algıcılara kulak asmayın derim.

Ben birkaç gün önce makas çok daraldığından 1/3 gibi bir oranda malı lrsho tarafına çektim, aradaki marj büyüdükçe ordan buraya burdan oraya bakacağım. Strateji tutacak mı göreceğiz.

İnşallah herkesin gönlüne göre olur.
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

7. Tersten soktular kamayi 😁😅

8.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Sizler destek verseniz sirketi biz yöneteceğiz de nerdeeee! Yazıklar olsun. Hepinize müstehak. Bu kağıt geçmişin ihlası olmazsa ben de neyim! Sizler kodesteki orcodan yükseliş beklemeye devam edin, onun tahtayı emanet ettiği sünepe de 50 milyon lotla yıllarca baskilamaya devam etsin. Grafik mrafik atın, pddd zırvalayin. Neyse,,, 6 tane davamız daha var sonuç bekleyen. Kararlar bir çıksın o zaman görüşeceğiz.
    siz düşünün işin sonunu 1 tane gyo hissesi yok başka hisselerde alınabiliyor yani...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

Sayfa 423/456 İlkİlk ... 323373413421422423424425433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •