Originally Posted by boschyatirim Mazlumu getirin banaaa. O siyahi arkadas cow_boz yakti beni. Yakti beniii yakti beniii (Ferdi Tayfur) Brsan dikti beni.Ne olacak şimdi.. Üstadım 30 ve 28 TL kademeleri de yaparsanız sıkıntı olmayacaktır Ben hissemin arkasındayım Yarın 2000 lot da benden destek Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Webster Abi burada ben varken sen bizim comezimi dinledin daha okul kaydini bile yapmadik Üstadım buranın tek ve gerçek siyahi elemanı benim
Originally Posted by cow_boz Üstadım buranın tek ve gerçek siyahi elemanı benim Peki ustadim. Fuatim bir isyankar daha cikti Odabasinin yanina verelim arkadasi
Originally Posted by Webster Peki ustadim. Fuatim bir isyankar daha cikti Odabasinin yanina verelim arkadasi Avatarında da Webster var valla Size rakip geliyor üstadım. Acaba boyu kaç 1 60 ise eyvah...
Originally Posted by Fuat Soylu Avatarında da Webster var valla Size rakip geliyor üstadım. Acaba boyu kaç 1 60 ise eyvah... Niye üstadım soru yere yakından korkucan misalimi
Originally Posted by harunlu Niye üstadım soru yere yakından korkucan misalimi dotü yere yakından
Originally Posted by harunlu Niye üstadım soru yere yakından korkucan misalimi Yoksa bilmiyor musunuz üstad Websterin boyu 1 50 bilemediniz 1 40 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu Yoksa bilmiyor musunuz üstad Websterin boyu 1 50 bilemediniz 1 40 Webster çocukken kısa sanıyordum demek cuceye yakınmış
Forum Rules
Yer İmleri