Sayfa 428/437 İlkİlk ... 328378418426427428429430 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. 11 gibi takibe alsam da nakiti ayarlayamadığım için 13,6da girdim. Çok sert gittiği için 17,3te sattım. Bu hafta da 15,5 ile de yeniden trene atladım. Dışarıdan nakit akışım olmadığı için alttan alıp lot sayımı artırmak güzel oldu. Uzun süre buradayım, şu 2 3 hafta tatil modunu açıp izlemek en iyisi. Herkese bol kazançlar

2.  Alıntı Originally Posted by Tonyukuk11 Yazıyı Oku
    11 gibi takibe alsam da nakiti ayarlayamadığım için 13,6da girdim. Çok sert gittiği için 17,3te sattım. Bu hafta da 15,5 ile de yeniden trene atladım. Dışarıdan nakit akışım olmadığı için alttan alıp lot sayımı artırmak güzel oldu. Uzun süre buradayım, şu 2 3 hafta tatil modunu açıp izlemek en iyisi. Herkese bol kazançlar
    bundan sonra iç pazar daralacak ihracaat yapanlar bir adım öne cıkacak...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bundan sonra iç pazar daralacak ihracaat yapanlar bir adım öne cıkacak...
    Üç otobüs sevillaya beş otobüs japonyaya iyi hoş ancak sayının daha da artması lazım. Ceo bugünkü yayında; sene başında geçen senenin totalinden fazla sipariş aldık dedi. İkinci çeyrek sonuçları birçok şeyi belli edecektir. Yıllık hedefimize ulaşıcaz da dedi. Faaliyet raporunda 80 milyon euro favök hedefi vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2023 senesi 718milyon lira geldi hisse fiyatı da 10₺ idi. Ah şöyle 100 200 otobüslük büyük sipariş alsak neler olur neler..

4.  Alıntı Originally Posted by Tonyukuk11 Yazıyı Oku
    Üç otobüs sevillaya beş otobüs japonyaya iyi hoş ancak sayının daha da artması lazım. Ceo bugünkü yayında; sene başında geçen senenin totalinden fazla sipariş aldık dedi. İkinci çeyrek sonuçları birçok şeyi belli edecektir. Yıllık hedefimize ulaşıcaz da dedi. Faaliyet raporunda 80 milyon euro favök hedefi vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2023 senesi 718milyon lira geldi hisse fiyatı da 10₺ idi. Ah şöyle 100 200 otobüslük büyük sipariş alsak neler olur neler..
    bakarsın zamanla oda olur devir elektrirk devri ama Türkiye içine satışları çok az elektrikli otobus ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. dedikodular var bi çinli arabanın karsan da üretilecegine dair ...

6. bilançolara yakın toparlıcaktır bu sene atılım yapacagını düşünüyorum...

7. bugun bi kıpraşma vardı...

Sayfa 428/437 İlkİlk ... 328378418426427428429430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •