Bu dört aylık dönemde en yüksek üretim artışı yüzde 31 ile seramik kaplama malzemelerinde, yüzde 22,6 ile birleştirilmiş parke ve yer döşemelerinde, yüzde 22,3 ile seramik sağlık gereçlerinde gerçekleşti.
bakalım 2. çeyrek ne kadar açıklanacak?
İkinci çeyrek itibariyle, 1.100.000.000 üstü hasılat, 330 milyon üstü brüt kar, 230 milyon üstü net kar bekliyorum..
Kişisel tahmindir.
Son 4 çeyrek ortalamasını aldığımızda tim verilerine göre, İzmir ili çimento cam ve seramik ürünleri ihracatının yüzde 18,37 si Ege seramiğin ihracatı. Bu verileri faaliyet raporlarındaki çeyreklik ihracat rakamlarıyla karşılaştırdığımda buldum, inceleyebilirsiniz.
2. Çeyrek için 156.678.000 milyon dolarlık ihracatın yüzde 18,37 si alındığında 28.781.000 milyon dolar ediyor. 30 Haziran kur kapanışı 17,52 kabul edersek yaklaşık 504 milyon yurtdışı satış geliri ortaya çıkıyor. Tam olarak nasıl muhasebeleştirildiğini bilmiyorum. Bakalım ortalamalara göre mi gerçekleşti ihracat göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Net kar 350 milyon TL üstü finansal gelirlerle zorlayacaktır.. Twitterda baytutumlu paylaştı..
3.çeyrek çok daha iyi gelecek kimsenin kuşkusu olmasın..
OMAHALI
Yer İmleri