Herkese selam. Stellantis anlaþmasýný rekabet kurulu onaylarsa bilançolarda ne zaman görebiliriz? Onay sürecinden hemen sonraki bilançoya yansýr mý acaba?
Herkese selam. Stellantis anlaþmasýný rekabet kurulu onaylarsa bilançolarda ne zaman görebiliriz? Onay sürecinden hemen sonraki bilançoya yansýr mý acaba?
Stellantis olayýndan benim umudum kalmadý. Ýlk karar red þeklindeydi. 2 senedir devam eden bir süreç. Red kararýndan sonra ne deðiþecek te pozitife dönecek. Ama ben yine de ufak ufak eklemeye devam ederim bu seviyelerden.
Nihayet onaylandý.. tüm ortaklara hayýrlý olsun.. artýk þu birikmiþ kâr paylarý daðýtýlýr bizde keyfini süreriz🇹🇷🇹🇷
Ýnsider trading kralýný yaþadýk 2 günde.
Dün ve bugün yüklü alým yapanlarý tespit edip iþlem yapýlmasý lazým. Bariz belli bir þekilde göstere göstere yapýyorlar olaya bak ya.
Tabiki deðil..o benim kalbimden geçen hayalim 🇹🇷🇹🇷
%7 favokle fabrika hariç stellantis distribitorlugunden yýlda 300 bin araç satsa en ucuz araç 1.5 milyon
1.5mx300bin 450 bin %7 favok olsa fabrika satýþý hariç distiribitorlukten 31.5 milyar tl kar hayýrlý olsun bu senenin yarýsý geçti 2ye bölün rakamlarý son 2 çeyreðe ancak etki eder bu devir alma iþi vatana millete hayýrlý olsun fabrikada yeni yatýrýmlarla kapasite artýþýna geçince ne olur gerisini siz düþünün matematik yalan söylemez gerisi nasip
Distribütörlukten bu kadar kar geleceðine eminmisiniz? Perakendeciler bu kadar karlý olsaydý diger oto parakendisi sirket de bu kari yapamazmiydi. Bence bu bahsettiðiniz favok uretim yapan bir sirket için olabilir ancak perakende þirketi için abartý gibi, konunun uzmanimisiniz ? Neye göre boyle yorumladiniz? Bir dayanaginiz varmi, yoksa kafaya göre mi yorumlarýnýz?
Yer Ýmleri