her zmanki gibi yine deniz de kademesiz kademe var48 olur şak 37 ye dönüş )))) bugün taban bile olabilir bu rusçuk ayanı
ytd
her zmanki gibi yine deniz de kademesiz kademe var48 olur şak 37 ye dönüş )))) bugün taban bile olabilir bu rusçuk ayanı
ytd
ne dzgyo sevgisi varmıs adamda bitmek bilmiyor yine dzgyo gidiyor buda gider deyipte atlayan olmasında
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
gecen hafta dzgyo 2.80 deniz 4.60 bugun dzgyo 3.04 deniz 4.38 herif denizden cıkardıgıg parayla dzgyyo yuksteltemye doyamadı birde borsa cıkmasa nolucak aceba
tabi ikisinde de çakarsa patlıcam çıra gib yanarım valla)))) ,,, ama ruslarla ara bu kadar düzelmişken ,,,, biraz hareket yapsa ne tatliş olurr bee
)
ytd
ve dzgyo ya da çaktı pezoo ))))
yalnız spegi tebrik ediyorum dususte istikrar yakaladı resmen borsa cıkar duser borsa duser yine duser dzgyo cıkar duser dzgyo duser yine duser 3.sınıf bist hisselerine dondu koskoca banka hissesi her halukarda dusen ilk ve tek banka hissesi bunu basarmakta bir marifet![]()
artık vatandasta cuma gunku 4.0xx leri gorunce hisseye girmiyor ve talep gostermiyor hal boyle olunca adam da can sıkınıtısından yine kademe oyunlarına basladı koca anka hissesi endeks 101 000 den 104000 e geldi bu habire dustu ama cozdum olayı 4.45 e te birinin 20 000 lot malı var onu almaya calısıyor birbirlerine inat etmisler tahtacı ile o malın sahibi o vermiyor tahtacı da almıyor tam cocuk bahcesi oyunu seklinde ...bu oyun bitmez carsambadan beri aynı olay ama yon hep asagıya o malı almasınımı beklicez ohohhoooo olme esegim hesabı ekranımdan da kaldırdım tahtasını bunda is yok hayırlı gunler
Yer İmleri