-
dava var dişini söke söke alrız hakkımızı meleti meleti burayıda oku rıdvan adnan cem siz geri zekalısınız önde gideni ben o bina bilir kşi atanacak diyorsam atanacak 30 tl versen gene atanacak ve bu hırsızlıgı bilir kişi raporunu kamu oyuna haykıracam .elimde deli raporu var mahkeme gitsen senin yüzünden oldu ytd tapu gibi sizle ugraşmakdan çok zevk aldım adiler .hırsızlık yapcak yaştamısınız telefon açıp svmedk bir yerinizi brakmadlar adamsanız brni şikayet edin adler
-
metre karsi 3 bine akıllı bina ckl uyanık 750 milyon tırk sayacam dedim cvp vermedi lvk madem oyle sana havadan 500 milyon para veriyoruz versene 5 yılda kendini amorti eden ne var bag bile 4 yıl degil 5 yıl üzüm alıyorsun .şeref yoksunu maile cvp vermez orda oturur para alır oç nolcak ytd
-
-

Originally Posted by
mahoney
Çok güzel ve açıklayıcı bir video olmuş usta tebrikler.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
http://www.yuvako.com/blog/tasinmaz-...fiyat-geliyor/
Artık gayrimenkul değeri belli olacak.tiklican ogrencen.vergi kaçırma tapu harcı kacirmalari önlemek için.6 aya çıkar diyolar
-
-
10 yıldır calisiliyormuş 100 günlük pakete alınmış devlete para lazım vergiler artacak ucuz gösterip kaciramicak kimse tapu harcı artacak http://www.milliyet.com.tr/gayrimenk...onomi-2746997/
-
Bilançolar düşmeye başladı eğer son bilançoda kuru 7.12 den alırsa 20 milyon TL zarar açıklar ozkaynaği 21 milyon falan kalır.21/50= 41 kuruşlara denk gelir defter değeri.önemide yok şu an euro 6.20 .yıl sonunda kalan ikinci taksitte ödenecek.su an 20milyon 150 bin euro borcu var.yil sonu kalacak 18 milyon 600 bin euro borç.euro 6.20 olsa bile yıl sonu Özkaynak borç ödendiği için birden 35 milyona cikar.defter değeri 70 kuruş.bu kağıt kısa vadecilerin kağıdı değil .süre geçtikçe Özkaynak artacak düşünün ki şu an binanın 196 milyon degerlemesine herkes isyan ediyor.olemi arkadaşlar.ben eyvallah diyom.2024 e kadar kuruş degerlemesin onada eyvallah.bu durumda bile 2024 te borç bitince istediği kadar düşük gösterdiği binanın yarisi yani 100. Milyon TL si anel telekomun.borc bitti.100/50= 2 TL.7 yıl 1 kuruş değerleme olmasın mümkün değil ama olsun farzettim.buda kısa vadelik bir kağıt olmadığını gosteriyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri