Sayfa 431/630 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by pukayarslan Yazıyı Oku
    Yatırımcı-x sizde Kepez mesut gibi mi düşünüyorsunuz..
    Arkadaş beni destekledi diye sanırım özellikle soruyorsunuz, bu benim kendi fikrim ama büyük yatırımcı hiç bir zaman böyle sığ bir kağıtta al-sata oynamaz, hatta oynayamaz. O şekil oyunları işlem hacmi yüksek günlük 500 milyon ve üstü şirketler var , ne işi var burada. burada 500 bin lot ve üzeri alan yatırımcılar, hedefe oynamak zorunda . Çünkü bu tip oyuncuların hedefleri herkezin değişik değişik olduğu için , belli zamanlarda herkez çıkmak istediği noktada portföyünü boşaltır. büyük yatırımcıların hepsi aynı hedef fiyatı tutturacak hali yok. herkez bu fiyatlarımı bekliyordu yani.. Burada belki 1-2 büyük yatırımcı 1.8-2.01 fiyatlarından çıktıyısa çıktı, gerisi kağıt geri geliyor daha da düşebilir diyen küçük yatırımcının parti parti her kademeye verişinden ve sığ işlem hacmiyle geri gelmesinden başka bir şey değil.

2. Dolayısı ile bu tip beklentisi olan kağıtlarda ibre tersine döndüğü zaman , toparlanma hızlı olması ihtimali yüksek..Çünkü günlük 10 milyon hacimlerden gene 1.4 milyon hacimlere düşüp eski emkel gibi oldu.Tekrar ibre dönüp 15 gün önceki işlem hacmini yakalarsa , manzaraya bakmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by pukayarslan Yazıyı Oku
    Yatırımcı-x sizde Kepez mesut gibi mi düşünüyorsunuz..
    Hala 1560-1570 desteği düşmedi..Şayet düşerse maksimum 1490-1500 den güçlü alışların geleceğini düşünüyorum...Kar 1 milyonun altında gelirse hissenin 1500 üzerinde bir müddet dalgalanacağını ve tekrar 1700-2000 lere yöneleceğini düşünüyorum..Asıl sakat bölge 1490 altıdır..Oranın altında kapanışlar olmadığı sürece hissede trendin tekrar yukarı yönlü gelişeceğini düşünüyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Tam tersi düşünüyorum. bunu bu seviyeye getiren düşük işlem hacmiyle ,panik yapan küçük yatırımcı büyüklerin maliyeti odukça yukarda kaldı.Süpürecekler zamanı gelince , dökülsünler..Çünkü tahtada odukça kayda değer takas değişimleri oldu, net alımlar blok blok sırıtıyor.
    kardeş ben de de biraz kaldı..ben de yukarı gitsin istiyorum..ama adamın veriş şekli yangından mal kaçırır gibiydi..milleti dökmeden bir yere gideceği yok gibi bir görüntüsü var..soru şu niye 2 ye kadar aldı ve zararına niye verdi?.. yukarı gitmez de demiyorum umarım gider ..ama tecrübeme dayanarak şunu söyleyeyim gün içi gördüğü en alt seviyeden kapatması bana göre olumlu biraz daha düşük hacimle aşağı salıp yukarı gidebilir..

5.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    kardeş ben de de biraz kaldı..ben de yukarı gitsin istiyorum..ama adamın veriş şekli yangından mal kaçırır gibiydi..milleti dökmeden bir yere gideceği yok gibi bir görüntüsü var..soru şu niye 2 ye kadar aldı ve zararına niye verdi?.. yukarı gitmez de demiyorum umarım gider ..ama tecrübeme dayanarak şunu söyleyeyim gün içi gördüğü en alt seviyeden kapatması bana göre olumlu biraz daha düşük hacimle aşağı salıp yukarı gidebilir..
    2 ye kadar alındığı kesin , yoksa kağıt yürümezdi, ama elindeki malın tamamını verdiğine dair bir kanıt yok. Farazi virmanda yapmış olabilir.Çünkü iş yatırımdaki mal çok hızlı hareketlendi ve oranı oldukça hızlı arttı. İş yatırımın tahtada bu kadar hızlı ve toplu alışı dikkatimi çekmedi.Ama bir anda % 30 dan fazla payın sahibi oldu. Orada bir karambol oldu gibi.

6. Burda bir abimizin soyledigi hakim olan 10 araci kurumla islem yaparsa ky yolmak icindir demisti.takaslari iyi takip ederseniz karun kadar zengin olirsunuz anahtar klime.
    Kaldi 6 gun bakem needecek.

7. Kendim bizzatihi seneye sin temettuyu alana kadar beklemedeyim.o arada cok sular akar aslinda banti degdiginde vermemedeki sebeb satttigim 1400 lottur.tek tek saydiklarimi soylememe gerek yok.
    Oyuzden kic bas sallamanin vadeyi uzatmami tasdikliuor.
    Akyurtta Arsam olsa idi 1 mlyn net gomerdim

8. Günaydın sayfa arkadaşlarım,daha önce de yazdığım gibi yabancı maliyetlerinin %10 na yakını 1.6 nın üzerinde geri kalan %2.6 sı 1.6 nın altında olsa bile maliyetlerinin altına vermiyeceklerini düşünüyorum.Yani hissede bu fiyattan sarkma olsa bile 1.5 ün güçlü bir destek olarak çalışacağını hissenin artık yukarı yönlü toparlanacağını düşünüyorum..Bana göre 1.56 desteği hala düşmedi..Yüksek işlem hacmiyle kapanış bu seviyenin altında gerçekleşmeden destek kırıldı denemez..Şayet gün içi 1.56 nın altında işlem görür de kapanışı da en az 1.5-2 milyon lotla bu seviyenin altında kapatırsa kırılma gerçekleşmiş olacak ben şahsen artık bu seviyelerden alışların geleceğini düşünüyorum..(YTD)

Sayfa 431/630 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •