iyi haftalar
takasları gören var mı 2 gündür mal kusuyorlar. Adam 39.32 den 39,06 kadar tek kalemde verdi. Bu gidişle taban bile yaparlar
iyi haftalar
takasları gören var mı 2 gündür mal kusuyorlar. Adam 39.32 den 39,06 kadar tek kalemde verdi. Bu gidişle taban bile yaparlar
bilanço önemli.10 milyar yönetim gideri , 21 milyar pazarlama gideri.mi ? bu nasıl bi gider milyon değil milyardan bahsediliyor.kaç yönetici var yıllık kaç yü<z milyon vewriliyor bunlara acil incelemeye alınmalı .işgrubun işfinanstaki yaptıkları ortadayken birde şişeleme mi .bide pazarlama gideri o nasıl bir pazarlama yapmışlar arada pazarlanma olmuş 21 milyar .arada mafişleme pazarlama halil pazarlama gibi olmuş
Vıcık vıcık ilişkilere döndürdüler yine. Ytd
@moza80 hc pzt günü satış yedi, dün alış vardı, bu gün yine satış yedi. Israrla birileri mal veriyor gibi, üstelik de bu fiyatlardan. Anlamadım. Takaslara bakmak gerek. Benim kurum takasları paralı yaptı , artık bakamıyorum.
Başka bir forumda aşağıdaki yorumu buldum, ne kadar güvenilir bilemem tabi
" Tahtadaki en net durum şu: İş Yatırım’daki oyuncu, Bank of America’ya ciddi şekilde kitlenmiş durumda. Dün, Bank Of America’nın 38 seviyesinden sattığı lotların iki katını 40 seviyesinden geri aldırdı. Bugün ise 39 seviyesinden sattırıyor. Muhtemelen bugün veya yarın, tekrar 40 seviyesinin üzerinden geri aldıracaktır."
kuşlu sitede bir kullanıcı koymuş takas bilgilerini :
https://x.com/KALE3544/status/1884550368882721081
Al şişee otur üstünee
İşe gitmeyelim derken ne olduk ya
E bu işler böyle
Ne oldum deeğl, ne olacaam diceksin
Yer İmleri