Asagiya getirsene biliyor mal kaybedecegini...iyice sikisti iyi bir blancoyla soyle dolar bazli hareketimize baslariz insallah, avrupa amerika da uretim zaten min seviyeye indi ,bence sektor olarak en iyilerinden biri su anda...
Asagiya getirsene biliyor mal kaybedecegini...iyice sikisti iyi bir blancoyla soyle dolar bazli hareketimize baslariz insallah, avrupa amerika da uretim zaten min seviyeye indi ,bence sektor olarak en iyilerinden biri su anda...
Bu gun ilave 650 adet attık kunbaraya
Ya sabır bekliyoruz blancoyu
Nasil asagi cekti basamaklari bos buldu birden 19 a getirdi....amaci mal satmak degil cakallik panik yaptirip mal kapmak...
Bilanço geldive ne yazıkki beklediğim gibi değil, hayal kırıklığı yarattı
Stoklar yuksek aliminyum fiyatlari yukselisde ....simdiye kadar,i esas faaliyet kari 282 mil oldu ceo nun beklentisine gore 4 ceyrek iyi olacak demektir 400 milyonu yakalamasi icin, hasilat ayni kalmis ama kar torpulenmis finansal giderlerden ben son ceyrekde yurt disi satislarin ciddi oranda artacagini dusunuyorum cunku cogu isletme eylul ekimde kapandi....
Sabah sabah dayağımızı yiyoruz![]()
TABAN olduk hayirlisizi![]()
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Herkes sattı gittimi arkadaşlar, çok sessiz sayfamızbilgi veren, umut veren, hayal kuran, temennilerini dile getiren kimse yok bilançodan sonra
![]()
Yer İmleri