Sayfa 437/441 İlkİlk ... 337387427435436437438439 ... SonSon
Arama sonucu : 3526 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

1. https://www.bigpowerenerji.com/

Daha web sayfasını yapamamışlar

Sn ellocu
    Bedelliden elde edilen parayı çarçur ettiler
    Şimdi başkanımıza #özgürlük istiyoruz

3. sn kazancı çarçur ettiler dediğiniz para miktarı, reel olarak bu günkü toplam piyasa değerinin iki katına yakın. bu geçiştirilemez bir hata olarak görülmeli kanımca...kaybedilen zaman ve harcanan fırsatlar da cabası...

Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    sn kazancı çarçur ettiler dediğiniz para miktarı, reel olarak bu günkü toplam piyasa değerinin iki katına yakın. bu geçiştirilemez bir hata olarak görülmeli kanımca...kaybedilen zaman ve harcanan fırsatlar da cabası...
    Daha iyi kullanılabilirdi diyelim. Bugün ki piyasa değerine bakarsanız elinde ki daireler yeter...

Sn. Ellocu

Belki de 2025 yılında borsadan vurgun yapacaktı, hazırlık yapıyordu! O hapse girdi olan yine bize oldu...

6. sn. kazancı yönetim, hisse fiyatından bağımsız konuşuyorum, şirketi ihya da edebilir rezil de edebilir; yeterli kaynakları ve büyüme potansiyeli var, çaba ve niyet önemli .. geçmişe bakınca, insan ister istemez şüpheye düşüyor...

7.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Sn. Ellocu

Belki de 2025 yılında borsadan vurgun yapacaktı, hazırlık yapıyordu! O hapse girdi olan yine bize oldu...
    Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Uzun zamandır ilgim yoktu. Hapse kim neden girdi bilgi verirseniz sevinirim.

8.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Uzun zamandır ilgim yoktu. Hapse kim neden girdi bilgi verirseniz sevinirim.
    https://www.paramedya.com/devami/126...ci-tutuklandi/

Sayfa 437/441 İlkİlk ... 337387427435436437438439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •