Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop - XV

1. 107.550 1/10 cortlandı
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

sayı dizilerine manasız merakımdan, günlük vaka bazlı izliyorum üç haftadır :
    - globalde belirgin yavaşlama belirtileri var ama birkaç gün daha bakmak lazım. muhtemelen genel tedbirlerden + iyi beceren toplumlardan + bir miktar da en berbat gidenlerin platolamaya başlamasından kaynaklanıyor
    - mutlak rakamlara bakıldığında ufak görünse de, şu an Türkiye en sert yükselenlerden birisi. böyle gitmemesi lazım yoksa kafaya güreşiriz.

global platolama belirginleşirse endeksler fena koşabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bizimkiler bu işi de yanlış anladı galiba...her zaman en önde olmalıyız zirvede olmalıyız mantığıyla hareket ediyoruz sanırım

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    sayı dizilerine manasız merakımdan, günlük vaka bazlı izliyorum üç haftadır :
    - globalde belirgin yavaşlama belirtileri var ama birkaç gün daha bakmak lazım. muhtemelen genel tedbirlerden + iyi beceren toplumlardan + bir miktar da en berbat gidenlerin platolamaya başlamasından kaynaklanıyor
    - mutlak rakamlara bakıldığında ufak görünse de, şu an Türkiye en sert yükselenlerden birisi. böyle gitmemesi lazım yoksa kafaya güreşiriz.

4. Vaka artis hizinin azalmasi ve cin pmi verilerinin cok iyi gelmesinden dolayi pacal short cok tehlikeli bence. Asiri alimlarda kisa stoplu 1 atr kadar short denerim.

Bugun tokat gunu belli oldu.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bizimkiler bu işi de yanlış anladı galiba...her zaman en önde olmalıyız zirvede olmalıyız mantığıyla hareket ediyoruz sanırım
    yani aslında toplumun genel olarak konuyu nasıl aldığı da çok önemli.
    bunun sadece merkez otoritenin tedbirleriyle toparlanması zor. olmadı sert tatsız tedbirlere gidecek iş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    eşim arabayla E-5 ten işe gidip geliyor...geçen hafta sabah akşam hiç fark yoktu normal günden diyordu yine kalabalık ve trafik var diyordu...dün tekrar sordum hem sabah hem akşam yollar bomboştu diyor...E-5 bomboş olması anormal bir durum...sanırım millet biraz durumun ciddiyetini kavradı...bence şu an yayılmanın en büyük sebebi evinde oturmayan gençler...

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    yani aslında toplumun genel olarak konuyu nasıl aldığı da çok önemli.
    bunun sadece merkez otoritenin tedbirleriyle toparlanması zor. olmadı sert tatsız tedbirlere gidecek iş.

8. 6.60 ı geçemeyen dolar hiç hoşuma gitmedi. Tam bir gümbürtü formasyonu var. 6,56 dan 4 te 1 dolar daha bozdurttum pedere. Daha sonra yerine konacak bu dolar olarak. Yarısı gitti dolarların. 7,01 garanları tutturuyorum. 8.50+ uzeri sattıracam. YTD.

Sayfa 438/1003 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •