Sayfa 439/446 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon
Arama sonucu : 3568 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Şu yatırım fonlarındaki 1.4 milyon lotta ky geçerse bu hisseden çok umutluyum çünkü yatırım fonları hisse toplamak için yatmaya sarıp durur taki %30 40 eline geçene kadar bu yüzden şu 1.4 milyonu satsa ky bu hisseyi daha kısa sürede daha sağlıklı bir yükseliş yaşatır bence
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Şimdide istedikleri lotlar gelmeyince Satıştaki lotları şişirip ky nın çözülmesini istiyorlar

3. Dönüş vakti

4. Yatırım haberi gelmiş yurt dışı talebe cevap veremiyorlar ürettiğini yurt dışına satacak olması iyi bu kapsamda 30 milyon usd lik yatırım yapacak tabi bu yatırımla birlikte yüksek oranlı Bi bedelli gelmesi yüksek ihtimal %25.33 ü ky da olan cusanın gerisi patronlarda olması dahada iyi ky dan çıkacak paranın üç katı patronlardan çıkacak bir kısmınıda devletten hibelerle hallederler zaten ihracata yönelik yatırımlara devletin belli oranlarda desteği teşviği var onları kullanacaklardır
    Son düzenleme : kilavuz; 18-01-2023 saat: 19:55.

5. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.01.2023 tarihli toplantısında ;

- Şirketimizin mevcut iş hacmi, sektör ve piyasa koşulları ile ekonomik gelişmeler göz önünde bulundurularak; artan talebi karşılamak, büyüme hedeflerimiz doğrultusunda satışlarımızdaki ihracat payını artırmak, üretimde yeni teknolojiler uygulamak suretiyle yerel ve küresel piyasalarda rekabet avantajı sağlamak ve başta otomotiv, ulaştırma (kara, hava ve raylı sistemler), savunma, yenilenebilir enerji ve beyaz eşya sektörü olmak üzere farklı sektörlere hizmet verebilmek için mevcut alüminyum profil üretim kapasitesini yaklaşık %70 oranında artıracak yeni bir üretim tesisi yatırımı yapılmasına,

- Tahmini maliyeti yaklaşık 30 Milyon USD olan ve tamamlanma süresi 24 ay olarak öngörülen söz konusu yatırım kapsamında, tesis yerleşim yerinin temin edilmesine, başlangıç için gerekli iş ve işlemlerin yapılmasına ve profil üretim hattı kurularak faaliyete geçirilmesine,

- Söz konusu yeni üretim tesisinin, mevcut üretim tesisi ve pazara yakınlığı ile lojistik avantajı dikkate alınarak, Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi Evrensekiz Beldesi'nde inşa edilmesine,

- Tesis inşaatının gelecekte yapılması muhtemel ek yatırımlara (dökümhane, ek profil üretim hattı, yüzey işlemler ve mekanik işlemler hattı) ve tam entegre bir üretim yapısına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmasına ve yapılmasına, söz konusu yatırım için gerekli tüm iş ve işlemlerin yürütülmesi amacıyla Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine

6. Dün bedelli demiştim bedelli yapmadanda 24 aylık süre içinde bu yatırımı yapabilir kanaati oluştu bende devlet desteği teşviği de var ayrıca fabrika inşaatının üç ay altı ay önce başladığı söylentileri var yerinde görenler bunu dillendiriyorlar sanırım devletin bu son dönemde açıkladığı desteklerden faydalanmak istiyorlar neyse yatırım yatırımdır ayrıca otomotiv ulaştırma savunma yenilenebilir enerji gibi sektörlere üretim yapacak olması da iyi hayırlı olsun

7. 14 00 a kadar bekletir ler sonra tavana kitler asıl soru günü nasıl kapatır

8. Bi tavan daha yapar

Sayfa 439/446 İlkİlk ... 339389429437438439440441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •