Sayfa 44/205 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 345 - 352 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Gedik kendi satmıs kendi almıs -40k satmıs ...4,30 üzeri maliyetli benim takip ettiğim Gedik ...Zaten tahtayı bazen adam gibi gosterip bazende hic eden bu kurum hersey yasal demekki...yukarı cekip alıcı bulamayınca selale yapıyor kac haftadır..maden bulsa goturecek algıya oynuyor ...Ama kasa uyanık İŞ ve DENİZ elindeki lotları 1 milyon lotun altına gecici olarak birkac kez haric neredeyse hic dusurmedi 3 yıldır ...ytd

2. her zmanki gibi yine deniz de kademesiz kademe var 48 olur şak 37 ye dönüş )))) bugün taban bile olabilir bu rusçuk ayanı

ytd

3. ne dzgyo sevgisi varmıs adamda bitmek bilmiyor yine dzgyo gidiyor buda gider deyipte atlayan olmasında
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4. gecen hafta dzgyo 2.80 deniz 4.60 bugun dzgyo 3.04 deniz 4.38 herif denizden cıkardıgıg parayla dzgyyo yuksteltemye doyamadı birde borsa cıkmasa nolucak aceba

5.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    gecen hafta dzgyo 2.80 deniz 4.60 bugun dzgyo 3.04 deniz 4.38 herif denizden cıkardıgıg parayla dzgyyo yuksteltemye doyamadı birde borsa cıkmasa nolucak aceba
    üstat ben hedge fon gibi yaptım bunda hem dzgyo hem deniz aldım oran aynı ,,, hiç kaybetmiyo ama kazanmıyoda mübarek hahahahaha )))

6. tabi ikisinde de çakarsa patlıcam çıra gib yanarım valla )))) ,,, ama ruslarla ara bu kadar düzelmişken ,,,, biraz hareket yapsa ne tatliş olurr bee )

ytd

7. ve dzgyo ya da çaktı pezoo ))))

8. yalnız spegi tebrik ediyorum dususte istikrar yakaladı resmen borsa cıkar duser borsa duser yine duser dzgyo cıkar duser dzgyo duser yine duser 3.sınıf bist hisselerine dondu koskoca banka hissesi her halukarda dusen ilk ve tek banka hissesi bunu basarmakta bir marifet

Sayfa 44/205 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •