Sayfa 44/87 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 690 madde; 345 - 352 arası.

Konu: KRDMA - Kardemir A

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    gun geçtikçe destek direnç değişiyor.1,88 bugün 1,85 lere denk geliyor.takoz yukarı kırıldı.2,07 ye gidildi.dondu 1.85 de acaba kırdım mı diye onay aldı.goruntu bu.ama uygular ama uygulamaz ağalar bilir.
    Boş ver D de yazmayı... sen burda yaz...
    Bak hisseleri sen benden iyi biliyorsun... A B D... A=4 B=2 D=1 ...
    A dan kimler, B den kimler yönetim kuruluna seçilecek.. D yi ittir et..
    Ama bu yönetim dağılımını genel kurul oyluyor..
    Genel kurulda hepsi tek oy.. ama genel kurula gelinmeden önce , genel kurulu da kanalize edecek oy oranı var... D ye ihtiyaç var.. bunları belirleyecek olan da genel kurul... yani denklem şöyle; A dan kimler B den kimler yönetime girmelinin hesabı ve anlaşması yapılacak, sonra da genel kurulda D nin de bizimle hareket edecek çoğunluğunu nasıl sağlarız da bu yönetimi seçtiririz hesabı var...
    Bir başka ifade ile, A ve B den yönetime kimlerin seçileceğine bir an için karar verebilirler... ama sonuç her oyun 1 olduğu genel kurulda D nin çoğunluğu olmadan olmaz...
    Çok yönlü düşün...

Güzel açıklama olmuş, teşekkürler.

Herkesin anlayabileceği dilde a partisi ve b partisi adaylarını belirliyor d Halk oylamasına gidiyor.her durumda a iktidar ☺️

Buradan şu sonuç çıkar

Şirket karlılığını mecbur temettü yâda bedelsiz şeklinde paylaşacak. Yoksa Halk kazan kaldırabilir. Eğer küçük yatırımcı aklını çalıştırır ise %100 yerli ve karlılık ta yolun başında olan bu şirketine ortaklığını a da ve b de söz sahibi olacak şekilde değerlendirir

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Şirket karlılığını mecbur temettü yâda bedelsiz şeklinde paylaşacak. Yoksa Halk kazan kaldırabilir. Eğer küçük yatırımcı aklını çalıştırır ise %100 yerli ve karlılık ta yolun başında olan bu şirketine ortaklığını a da ve b de söz sahibi olacak şekilde değerlendirir
    %100 katılıyorum sn. Boran.
    Bu gelecek bilancodaki kârın bir kısmını ya temettü olarak dağıtacak, ya kar payı karşılığı bedelsiz olarak vermesini bekliyorum.

B grubunda fiili dolaşımdaki hisse oranının %75,9'dan %62,31'e düşmesinin sebebi yerel basında çıkan haciz işlemi ile mi ilgili acaba?
    16.235.961,58 lot (B grubunun %7,36'sı) daha fiili dolaşımdan çekilmiş....

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    B grubunda fiili dolaşımdaki hisse oranının %75,9'dan %62,31'e düşmesinin sebebi yerel basında çıkan haciz işlemi ile mi ilgili acaba?
    16.235.961,58 lot (B grubunun %7,36'sı) daha fiili dolaşımdan çekilmiş....
    A grubundaki fiili dolasimi,gun gun görebileceğimiz bir yer varmi fiili dolaşımın azalmasi piyasada hissenin azaldigi toplandigi anlamına gelmezmi?

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by lodosum Yazıyı Oku
    A grubundaki fiili dolasimi,gun gun görebileceğimiz bir yer varmi fiili dolaşımın azalmasi piyasada hissenin azaldigi toplandigi anlamına gelmezmi?

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

Yukarıdaki bağlantıdan açılan sayfada, “Sermaye ve ortaklık bilgileri†sekmesinde
    fiili dolaşımdaki paylar tablosunun sağ üst köşesinde siyah butondan ulaşabilirsiniz. Benim mobilden şimdi ulaşamıyorum. Masaüstü görünümden siyah butondaki aklımda kaldığı kadarı ile soldan 2. seçenekti galiba. Deneyerek bulabilirsiniz...

Hisseler haciz ile bloklanmışsa alım satım yapılamaz, bu sebeble fiili dolaşımdan çekilmiş olur diye düşünmüştüm.

Tabi başka sebebler de olabilir;
    Büyük ortaklar Kardemir’den öncelikli mal alabilmek için de belli zaman diliminde hisselerini bloklatıyorlar bildiğim kadarıyla.
    Veya bir yerlere teminat için de bloklatmış olan vardır belki....
    Son düzenleme : sar; 19-01-2019 saat: 18:44.

Sayfa 44/87 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •