ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cepten yazılar yanlış çıkıyor,petunu yazdım portunu çıkmış
"ET, SÜT" DEYİP GEÇMEYİN!..
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...in-43310yy.htm
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Yaşar'ları forumda son dönemlerde çok küçümsedik. Bazı konularda haklarını teslim etmek istiyorum.
Türkiye'de ''Pınar Deniz'' ile kaliteli kültür balığı yetiştirilmesinde, balık çiftliği işinin düzgün yapılmasında öncü bir firmadır.
Çamlı Yem ile kendi yemlerini kendisi üretmektedir.
Türkiye'de büyükbaş hayvan yetiştirmek için gerekli uzun otların olduğu otlakların olmadığı tespit edilip bunların oluşturulması için yurtdışından ziraat mühendisleri getirmişlerdir.
Hindi eti konusunda yoğun çalışmaları vardır.
Son zamanlarda açıkça ifade etmesemde ET tarafını SÜT tarafından daha çok beğendiğim anlaşılıyor olmalı.
SU dışında her ikisi de yatırıma uygun benim gözümde. Yerden yere vurduk, bu kadar kalitesiz şirketler değil Pınar'lar.
Pazarlama işinde bu kadar iddialı hareket eden pek fazla şirket bilmiyorum. Belki de bakış açısı ile ilgilidir.
Syg.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
PNSUT'ün özvarlık karlılığı %10a düşmüş
yani firma tası tarağı satıp faize koysa daha çok para kazanacak.
net kara bakıyorum, 7 yıl önceki karla aynı
satışlar düzgün şekilde artıyor, ama kar marjı düşüyor ki şirket 7 yıldır -2014 hariç- aynı parayı kazanıyor
tamam, her sene %bilmem kaç artan dev bir nüfus var
ama kar yerinde sayıyor
et benim de daha cok hoşuma gidiyor
2017/2Ç bilançosuna ilişkin beklentilerim :
Hasılat 171mn
Brüt Kar 28,7mn
Pazarlama -10mn
Genel Yön.Gid. -6mn
Net Kar 15,5mn
Umarım olumlu yönde şaşırtır beni
Syg.
Bütün gıdalar gitti. Oransal olarak en kârlı bu kağıt temettu hareketini bile yapmadi. Belkide temel analiz vs boşuna uğraşıyor insanlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaları çok ağır olduğundan endeks de çok yükseldiğinden benim deyimimle "Allah kahretsin satışları" geliyor. Hem ete hem süte ilk kademeye aynı anda 5k satış koydu. Sabreden muradına erer dediler biz de sabırlı olacağız inşallah.
Yer İmleri